Случка с книги и Меркурий


Сега, искам да ви разкажа една интересна и много показателна история свързана с настоящата фаза на ретроградния Меркурий.
На 30.08.2018г в групата „Книги по Астрология“ /на която съм създател и администратор/ една жена пусна обява, че подарява няколко астрологични заглавия. На следващия ден се свърза с мен и ми зададе въпрос: „Одобрихте тези които подарявам, а публикациите с тези които продавам – не“. Защо така?
Проверих, дето се вика 100 пъти, но заявка за такава публикация не открих. Нещата си останаха така…
И какво мислите?
Преди няколко дни, на 4.11.2019 /вече Меркурий беше станал ретрограден/, тези нейни изгубени две публикации се появиха в администраторския ми панел. Свързах се с жената, обясних й и я попитах дали да ги одобря /макар и със закъснение повече от година…/. Нейният отговор беше – Да. Да, обаче се оказа, че не може. Сега публикациите се виждаха, но пък системата не позволяваше. И пак ги оставих така…..
Днес, вече 12.11, отново направих опит за одобрение. И, да, получи се! 
Веднага се появиха желаещи, много коментари, жената ми писа, че е успяла да продаде доста заглавия, писали са й много хора. Коментирахме случая и астрологично /без подробности, само частта за Меркурий/. Тя сподели, че пасажът на Меркурий вчера е бил в точен съвпад с градуса на изгряващият и знак /Асцендента/, а днес пък пикът на Пълнолунието беше стигнало до същият градус /19гр./. Аз пък проверих небесната карта за 30.08.2018г, тогава Меркурий е бил излязъл от ретроградна фаза, все още в сянката си, в знака Лъв, на 19гр :), т.е. в квадрат към настоящата позиция.
Е, вярвате или не – астрологията си работи отвсякъде и няма нищо случайно. Както се казва – Всичко е добре, когато завършва добре 🙂
12.11.19
За лична астрологична консултация, може да се свържете с мен на имейл: astropleroma@gmail.com или да ми пишете чрез формата по-долу:

Запитване за консултация:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.