Венера в Козирог. Новолуние в Стрелец


– Лоялна
– Обективна
– Коректна
– Емоционално дистанцирана
– Упорита
– Развито чувство за ред, дисциплина, йерархия
В отрицателен аспект
– Себична
– Ревнива
– Високомерна
С такова разположение в рождения хороскоп, човек трудно проявява своите чувства, поставя ги под контрол, често дори си има предварителен регламент свързан с тях. Липсва спонтанност, мекота, нежност, кокетност- типичните за Венера качества.
Във времето когато Венера транзитира през този знак, особено важни стават темите свързани с финансови и материални въпроси, кариерното развитие. Това сега допълнително ще се подсили и от така населеният знак Козирог.
Венерините транзити са сравнително бързи и се проявяват изключително на лично ниво. Този се очертава като по-динамичен и събитиен. Венера е на /както обичам да казвам/ прилично разстояние от Слънцето и в момента можем да я наблюдаваме като Вечерница. В случая, решенията които ще се вземат с нейно участие са зрели, обмислени.
В момента хармоничните аспекти с Уран, близкият съвпад с Южен възел биха могли да провокират интересни, внезапни решения, намеренията които си имат свой корен в миналото, но все пак, рационалноста в случая ще е водеща, земя е това.
В Козирог на 2.12 влиза и Юпитер, по същото време Венера отправя  положителен аспект към Марс, след което предстои съвпад със Сатурн, Плутон… динамика ще има както казах в началото и което е най-хубаво,  през настоящият транзит, Венера ще влезе в досег с почти всички планети, без нито един предизвикателен аспект, до самият му край на 20.12. Така, че всички Венерини въпроси имат шанса да се разрешават по-леко, най-вече кардинално, с цялата сериозност и отговорност които са присъщи на този знак. Тези влияние ще почувстват най-силно родените в знаците Козирог и Скорпион.
Да не забравяме също, че днес е и Новолунието в знака Стрелец, в 4-я градус. Това е знак за добър заряд и повече оптимизъм. Нека делата ви да са спорни!
Статията съдържа обобщен анализ и има по-скоро образователна насоченост.
Тенденциите са общи и не касаят определена личност.
НелСт💫
26.11.19
Линк към използваното заглавно изображение: https://www.instagram.com/p/BosbTyKhHke/

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.