Честита 2020 година!


На всички мои приятели, читатели, клиенти, пожелавам здрава и мирна година, изпълнена с добри и нови възможности! Нека любовта, радостта и късмета бъдат ваши верни спътници!  💝

Късмета е важна част от живота и през тази година много хора ще трябва да си го заработят, други може и да не го разпознаят, скрит зад маската на страха и привидните ограничения. В първите дни на Новата година, както и друг път е ставало дума енергията е особена, защото в нея са събрани емоциите и мечтите на цялото човечество, а това са милиони хора по света. Представете си едно голямо магическо кълбо което озарява цялата земя. Вземете си от тази енергия, не я пропускайте, тя е неповторима и обикновено трае до седмица /по нашему, някъде до Бабинден – нов стил/ и после живота поема в обичайното русло, според даденото и личната програма на всеки един.

Годината която предстои е подвластна на четворката. Земно число, символ на квадрата. Значенията й според различните езотерични учения могат да бъдат обобщени като процес на пречистване, лична воля, издържливост и оцеляване, начало на нов цикъл. Да погледнеш, усетиш и разбереш душата си!

Нека думите които изричате да бъдат във взаимна връзка с разумът  и нека всеки отвори сърцето си за любовта и да вижда повече красота в своите дни, въпреки динамичната и предизвикателна Сатурнова година! Раздялата със старото ще отвори вратите ви за нови хоризонти и възможности! Пожелавам ви ги от сърце!

Нели Станева💫

01.01.2020

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.