Марс в Козирог – 16.02.20


Овладян импулс

Самодисциплина

Самоконтрол

Да застанеш срещу страховете си

Да вземеш решение, което да не подлежи на съмнения

Последователни действия до достигане на върха 

Днес планетата Марс премина в земният знак Козирог и до края на март ще остане в него.

Земята е практична, сдържана, продуктивна, материалистична. На такава почва е поставен Марс сега. Той ще се съобрази с тези изисквания и ще даде максимума от себе си за достигане на целите.

Предстои време на кардинални промени, възможност за себереализация. Действията ще са смели, амбициозни, насочени към постигане на желаното, необходимото. Риска ще е премерен. В момента сме в период на ретрограден Меркурий и стартирането на нови проекти, както и бизнес начинания не е удачно и не трябва да се прибързва, но пък периода е добър за подготовка. Ще е в подкрепа на новите идеи особено до 22.02 когато Марс-Уран са в хармоничен аспект. Някои от тези идеи всъщност ще са „извадени от миналото“ и ще могат да бъдат преразгледани и реализирани по-нов начин, в съответствие с времето. Други ще трябва да се изправят и да разрешат, разплатят стари кармични дългове /Марс съвпад с южен възел/. Събития ще се случват в точните моменти, а те за много хора и особено за кардиналните знаци /най-вече Козирог и Овен/ ще настъпят след 15 март, а Новолунието на 24 ще ги подчертае още повече. Имайте предвид, че месеците след 24март, до началото на месец май са благоприятни, „свободни“ откъм ретроградни фази и за много от вас светлината ще е зелена. След това и почти до края на годината предстои един по-неспокоен период, изпълнен с повторения, ревизиране на взаимоотношения, изправяне на грешки, връщане назад, спънки и невъзможност за целенасочени действия.

Ако ви предстоят начинания и трябва да вземете важни решения свързани с тях, то груповите прогнози които иначе са приятни за четене няма да ви свършат работа. Те са по-скоро с цел обща насока и информация. Не им се предоверявайте.

Пожелавам ви да бъдете повече позитивни, да усетите и да се възползвате от положителната енергия на Марс.

 

Нели Станева

16.02.2020