Новолуние в Риби- 23.02.20


Риби е последният знак на зодиака. Той представлява един своеобразен завършек, връщане към източника. С него се затваря кръгът.

Новолунието ще се отрази най-благоприятно на творческите и духовни личности. Подходящо за свързване с вътрешната, по-дълбока същност. В дните около Новолунието хората са по нестабилни емоционално и не така концентрирани, затова в днешният неделен ден е подходящо отдаването на любими творчески занимания, релакс, медитация, четене на книги, кино. Нещо което не натоварва физически, а напротив би помогнало да се усети енергията на деня. Ден, особено подходящ за подготовка и на Великденските пости /който ги спазва/.

Почти всички планети активно участват в това Новолуние и аспектите между тях са много точни.

Недоволство и неспокойствие от мястото на което си, такова което има отношение към твоите притежания и финансово състояние, твоето място в обществото. Запитай се какво правиш за да си по-добре, в какво вярваш, какви грижи полагаш лично ти за себе си, в какво прекаляваш, искаш ли повече отколкото можеш да носиш? /Точен квадрат Венера-Юпитер/

Други ще бъдат изправени пред болка свързана със стари рани, дългове. Болката може да е дълбоко вътрешна, но може да се изрази и във физическо изражение. Помирете се първо със себе си /Точен съвпад Лилит-Хирон/

Връщане, припомняне към неща за които сте копнели, възможен път към тяхното повторно осъществяване, но по нов начин, с нови подходи, възможност за действие.Нека умът бъде буден, отворен /Марс-Уран- Кармични Възли – Новолуние – в хармоничен аспект бисекстил/.

Нека това Новолуние се превърне в добро време за равносметка преди „завъртането“ на новият годишен цикъл.  

Нели Станева

23.02.2020