Пълнолуние във Водолей


Луната вече премина в Козирог и идните два дни ще се движи в него, ще нагнетява обстановката преди кулминацията на Пълнолунието във Водолей. И няма как да е иначе при тези толкова напрегнати аспекти.

Недоволства, протести, егоцентризъм. Импулсивност, страх, не-реализъм. Темата с Коронавируса отново е на дневен ред.

Бих използвала ключова дума: Взривоопасно!

Слънце и Луна ще застанат в точна опозиция в дванадесетия градус на знаците Лъв – Водолей. В напрегнат аспект към господаря на Пълнолунието – Уран, стационарен, преди ретроградна фаза. Знак за напрежение, предпоставка за инциденти, противопоставяне, невъздържаност.

Дали ще се харесат действията на лидерите и власт имащите на масата, на народа? Темата финанси ще е една от водещите.

Акцент Марс в съвпад с Лилит  в напрегнат аспект към ретроградния стелиум в Козирог /Юпитер, Плутон, Сатурн/ – знак за непримиримост, твърд контрол, достигане на целите чрез насилие, действия на всяка цена – неясни, необосновани /съвпада с Лилит размива, дезориентира/. Думите идват в повече, пробождат, гневът взема превес. Меркурий в дните преди пълнолунието допълнително разпалва страстите чрез словото, освен това неговата роля се явява ключова във връзка с пандемията и при негови напрегнати аспекти в една или друга форма ще получаваме новини във връзка с нея.

Подобни напрегнати, агресивни изблици и прояви, неясноти, за съжаление ни очакват през цялата година. Ще утихват, ще се възобновяват и така до край, докато дойде време за реалните промени от които ще започнат да се виждат и резултати. А те ще дойдат. Това което се случва е част от пътя.

В личен план, напрегнати дни най-вече за Лъвове, Водолеи, Телци/особено тези които са по в началото на знака от 29 до 3, 4-то число на съответния месец/, както и Овни и Козирози /трета декада/. Те може да се окажат изправени пред редица предизвикателства в които ще трябва да реагират бързо, да вземат решения много често възникнали неочаквано. Бъдете внимателни, защото периода предполага към ситуации които по една или друга причина ще се наложи да преживеете отново. Затова в този период бъдете по сдържани, не бъдете крайни, критични /макар, да знам, че почти е невъзможно/.

Тези, с положителните аспекти /защото нищо не е еднозначно/ могат да се радват на топлото време, новите идеи, да се подготвят за старт на нещо ново, за някои дълго чакано което може да реализират в края на годината.

Времето тези дни е горещо и ясно, всеки може да види пълнещата се Луна. За по чувствителните хора нейното влияние може да предизвика допълнително безпокойство и безсъние. Ако усещате такова, добре е вечер да пускате плътно завесите.

П.С. В допълнение, тези дни не са изключени и бедствия предизвикани от огън. Да се пази личното имущество /Уран в Телец/.

Заглавно изображение: В очакване на Пълнолунието / 2.08.2020, София/ – лична фотография

Нели Станева

31.07.2020

Пълнолуние във Водолей 3.08.2020г
Пълнолуние във Водолей 3.08.2020г

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.