Пълнолуние в Риби 2.09.2020


Интуиция, прозрение, разум, противопоставяне.

Поредно Пълнолуние с много точни аспекти между планетите. Между другото, започнах да слагам маркер на най-значимите от тях и накрая се отказах, защото се оказа, че цялата диаграма се изпъстри, понеже всички те са така вплетени помежду си в различни значими конфигурации, че е невъзможно да вземеш един и да пренебрегнеш друг. А тези конфигурации са от взаимно подкрепящи се, до такива на явна конфронтация. Все пак, превес взема земно-водната стихия и тъй като говорим преди всичко за Пълнолуние, един от главните акценти е хармоничният аспект на светилата с  планетата Уран.

Дали високият идеализъм ще бъде опитомен, поставен в рамка с насока за реализъм?

Мисля, че в повечето случаи – Да.

Това Пълнолуние може да се окаже много ключово за хората които са родени под знака на Дева /2-3.09/, Риби 28-29.02 -1.03/ като акцента попада върху 10-я градус. При тях е възможна дълго чакана реализация и то по внезапен начин, възможно решение, изход от сложни и заплетени ситуации. Нека умът бъде отворен в тези дни, готов да приеме новите възможности и да съумее да ги приложи на практика.

Силен акцент и в кардиналният кръст, макар, че за хората родени под знаците на Овен, Рак, Везни, Козирог, реализациите ще дойдат на по късен етап. Сега, те не трябва да прибързват, трябва да проявят търпение и разум. За тях е дошло време да се изправят очи в очи с действителността, да ревизират своите взаимоотношения, своите финанси, а към това ще подтиква планетата Венера която се включва за кратко в напрегнатата действаща от доста време квадратура между Марс-Лилит – Сатурн, Юпитер, Плутон, за да я превърне в Тау – квадрат, макар и за няколко дни. А Меркурий в случая, бих казала, играе ролята на добрия балансьор. 

Когато имаме толкова много ретроградни и стационарни планети на небето, дори да ни се иска, действията ни в повечето случаи са ограничени или поне тези, които касаят наистина важните неща в живота.

„Древните много вярно са казвали: Ако късметът спи – изчакайте.“ 

Нели Станева

01.09.2020

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.