СледНоволунно


Колкото и да ни се иска да сме позитивни, да си мислим за разни вътрешни трансформации, да наричаме желания за сбъдване и често да си измисляме въображаеми светове, действителността е малко по-различна
Новолунието във Везни донесе след себе си нови правила и още неизвестни. В синхрон с небесните сили, като се има предвид Венера, която е негов управител и сега е в знака Дева който по естествен начин отговаря за здравето, но срещу нея стоят Рибите и опозицията с Нептун чието проявление има склонност да размива, да води до нереалистични очаквания, непрактични подходи, да се страхува. Меркурий, който върви назад (ретрограден) към втора точна опозиция с Уран спомага да се заговори още повече за това, и да не забравяме факта, че той сега е в Скорпион, знака който има отношение и към психиката, медицината, патологията, края, Уран в Телец пък разбутва темите свързани с финанси (които ще стават още по-актуални в началото на идната година). Марс е малко или много с „вързани ръце“, което на този фон, си има и положителна страна. Всъщност, такава повторяемост на събития се очакваше писала съм по темата и тук, говорим си и в нашите среди.
Дали да разчитаме на съвпада на Новолунието със Спика, както и на аспекти с добрата Селена – ще видим и дай Боже. За предпочитане е обаче, всеки да мисли с главата си.
18.10.2020
Форма за контакт:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.