2021 – какво ни носи?


Изпратихме една много предизвикателна Сатурнова година. Година в която бяхме подложени на изпитание на всички житейски нива. Станахме ли по-силни и независими? Научихме ли се да се ценим и обичаме себе си, да отдаваме дължимото на тялото и духът си? Успяхме ли да отсеем зърното от плявата, да видим кои са най-важните и ценни неща в живота ни и още много, много подобни въпроси… Не познавам човек който да не си прави подобни равносметки. И поне първата седмица от Новата година да се чувства окрилен, щастлив, непоклатим, готов за нови „подвизи” и хоризонти. А после – каквото е писано 🙂

Годината която предстои по всичко личи ще е подвластна на въздуха. Първо, заради транзита на двете важни, социални планети Юпитер и Сатурн в знака Водолей, следват ги кармичните възли /северен в Близнаци/ и петицата, число, което се свързва с Меркурий. От това можем да си направим заключение, че идва година изпълнена с много движение, общуване, гъвкавост и най-вече приспособимост.  Последната със сигурност ще ни е много важна! Като добавим търпението, трудолюбието, издържливостта и последователността, дарени ни от Вола /по Китайският зодиак/, се оформя интересна картина!

Раздялата със старото, която започна през 2020г продължава. На всички нас ще ни се наложи да приемем нови условия, правила и най-вече отговорности и те не са продиктувани или наложени от отделен човек или група хора, а носят повеят на Новото време – искаме или не. И най-подготвени за това ще бъдат младите хора и тези които имат по-напредничаво мислене, индивидуалистите, широко скроените. Защото Ерата на Водолея не е да заспиш и като станеш да си се събудил в нея, а продължителен процес  който постепенно настъпва и ние сме свидетели на това. Тази година ще е година на големите промени, висшите каузи, година на индивидуалистите. Интуицията, интелектът, включително и телепатичните способности ще се засилят. Предстоят много нови открития които ще имат полезни практични приложения, начинът на труд и работна среда ще продължават да претърпяват промени които в началото дори да се приемат с нежелание ще се наложат трайно като модели за в бъдеще. Общуването ще става все по виртуално и за съжаление – хладно! 

По темата „Коронавирус“, лично аз съм оптимист, но той няма да изчезне с магическа пръчка и ще има още много неизвестни покрай него. По скоро към края на годината, ще може да си по отдъхнем от това чудо, след поредица от изпитания.

Каква ще е окраската за 2021 година за всеки един от зодиакалните знаци на база Слънце и по-важни транзити. Приемете моята кратка прогноза с настроение 🙂

Овен

Година на много промени. Заслужени, чакани и за повечето от вас положителни. Може да имате успехи само, ако разчитате на себе си, прегърнете новото, следвате вътрешният си порив и мечти. Най – интензивна ще бъде годината за родените в първа декада на знака.

Телец

За стабилният, уравновесен и не обичащ промените Телец, предстои предизвикателна и не много лесна година. Ще ви се наложи да приемете нови условия, ще бъдете изправени пред независещи от вас обстоятелства. Годината може да ви поднесе някои ограничения. Намалете удоволствията, бъдете пестеливи. Може да ви се наложи да се докоснете до риска, да разчупите статуквото. Ще бъде за добро!

Близнаци 

Промените за вас продължават с пълна сила. Годината ще е динамична, имате всички шансове за успех стига да не пропуснете възможностите, а те ще ви съпътстват през цялата година. Много динамика, пътувания, срещи. Северен кармичен възел преминава през вашият знак, а това дава указание за нови начинания, но и свързани с тях отговорности които ще се появят в живота ви. Не се плашете. Посрещнете ги, прегърнете ги, изживейте ги.

Рак 

Раците със сигурност ще си поотдъхнат след две изминали трудни години. Идващата 2021 година може би няма да е така наситена на събития за вас, но ще ви донесе повече спокойствие и важни равносметки! Отделете повече време за домът си, семейството и най-близките на сърцето ви хора!

Лъв 

Една от ключовите думи за вас Лъвове е – Забавление! Е, тази година няма да ви е много до него. Предстоят ви доста предизвикателства, но те със сигурност ще ви направят по-мъдри и по-борбени. Ще ви се наложи да се заявявате и отстоявате позиции – в работата, в семейството, в любовта. Ще ви се наложи да усвоите някои жонгльорски умения. Наред с новите отговорности, много от вас през настоящата година ще пораснат!

Дева

За Девите предстои сравнително спокойна година. Въпреки трудностите които донесе 2020 за цялото човечество, за много от вас тя беше и много успешна. Това до голяма степен се дължи на вашата гъвкавост и практичност. Запазете темпото и продължете със същият ентусиазъм и през Новата година. Само така успехите ще бъдат с вас. Родените през последната декада на знака имат всички шансове да видят реализирани някои свои смели мечти!

Везни 

Везните през тази година ще са в своята стихия! Очакват ви много срещи, нови приятелства, творчество, запомнящи се моменти. Може би една красива любов? Ревизия на приятелствата, приключване на някои. Годината има всички шансове да е добра във финансов план. Случващото се ще е с дълготраен характер, кардинален характер.

Скорпион

През изминалите две години, повечето от  Скорпионите, като че ли минаваха „между капките“. Годината която предстои няма да е от най-лесните за вас, но определено ще е запомняща се и резултатна. На някои от вас може да им се наложи да се разделят с някои удобства и установени навици, но пък със сигурност ще придобият нови познания, мъдрост чрез малките и по-големи изпитания които предстоят. Съхранявайте вашата енергия и притежания. Вие притежавате изключителни проницателност, прозорливост и интуиция – през тази година им се доверявайте повече.

Стрелец

Поредна динамична и много успешна година за Стрелците. За повечето от вас като, че ли няма спирка, независимо от естеството на годината и трудностите. През тази, ще имате всички шансове да яхнете гребена на вълната, да осъществите намерения, планове, да разчитате и на късмета си, такъв какъвто безспорно притежава почти всеки един Стрелец! Ще бъдете в добра форма, оптимистично настроени, с поглед устремен към бъдещето, напук на всички негативи и оплаквания които може да чувате отстрани! Годината ще е добра и във финансово изражение! Освободете се от поне едно „старо нещо“ – вреден навик, затормозяващи отношения, работа.

Козирог

Поизмъчихте се малко вие борбени и устремени напред Козирози. Сега е време заслужено да си отдъхнете, да си направите една подобаваща козирожка ревизия! През идната година имате всички шансове за успех – финансов и обществен, само ако запазите методичното си темпо и следвате правилата които сами си определяте. Сега ще осъзнаете, че опита който натрупахте през изминалите две години всъщност е безценен, въпреки многото препятствия. Винаги когато ви стане трудно, обърнете се назад, спомнете си, вземете си нужната доза увереност и самочувствие и тръгнете отново напред по стръмната,  но ваша пътека!

Водолей

Тази година, имате всички шансове да се превърнете в отличниците на зодиака! Престоят ви много предизвикателства, много неспокойни дни, но и много запомнящи се моменти! Сега ще е нужно да проявите новаторското си мислене и далновидност повече от всеки друг път и да не се плашите от промените. Ще трябва да заявявате твърдо своите позиции и да заставате зад тях. Само така, тази година може да стане вашата година! И все пак – бързайте бавно! Имате си Сатурн „на гости“.

Риби

Нежните и мечтателни Риби ще продължат да се реят в море от емоции и чувства. Годината за вас ще бъде творческа. Ще се радвате на обичта и вниманието на близките си хора. В края на май, до към юли за кратко ще ви докосне и Юпитер, но само за да ви прошепне нещо прекрасно и да ви даде своето обещание за бъдещата 2022г. 🙂

Нека да си пожелаем на първо място здрава година! Да бъдем вдъхновени и изпълнени с обич един към друг!

Нели Станева

01.01.2021

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.