Учебник по хорарна астрология, Джон Фроули


Може би най-големият урок на хорарите е, че няма такова нещо като „Какво ако?“. Каквото е, това е; каквото не е, не е. Предположението на хорарната астрология е, че въпросът е продукт на този човек в реалността на живота на същия човек. Той е зададен, когато е зададен, защото кверентът е такъв, какъвто е. Въпросът е възможно да бъде зададен по различно време само когато кверентът може да стане някой друг.

Джон Фроули

В първите дни на новата година, „Лира принт“ издаде „Учебник по хорарна астрология“ на Джон Фроули. Книга, която зарадва сериозно занимаващите се с астрология. Това заглавие е действително учебник, при това доста добре подреден и мога да заявя, че съдържа всичко необходимо което трябва да знае астролога или този който навлиза в тази материя за да съставя и тълкува хорарни карти. Разбира се, както и друг път е ставало дума, необходимо е този който „посяга“ към това знание /впрочем, както и към всяко друго/ да има добра предварителна основа. Защото просто няма как да отворим книгата, да прочетем от тук от там и да станем майстори в тълкуването на хорари, дори някои реклами да ни го обещават!

Фроули, както повечето знаят е силно повлиян от Уилям Лили и в настоящото заглавие на много от четящите ще им се стори, че четат него /Лили/. Това не е точно така, защото няма начин да избягаш от основните астрологични принципи, те винаги ще звучат по подобен начин. Фроули, обаче си е Фроули и стилът му не може да се сбърка. И тук ще откриете хапливият му език и крайните понякога твърдения, но наред с това, ще получите знание, практика, полезни съвети споделени от личен опит, все неща които няма откъде да разберете /освен ако не се заемете сами да правите своите изследвания/.

Препоръчвам на всеки който иска да се впусне в дебрите на необятната хорарна практика. Ще споделя самото съдържание, защото мисля, че именно чрез него ще придобиете по-добра представа за този учебник.

И ако ви се наложи да избирате между: „Хорарна астрология“ на Лили и настоящият учебник, мисля, че Фроули е по-добрият и съвременен вариант, защото е допълнил и доразвил техниките даващи ключ към това древно умение.

Цена:  23лв

Ако желаете да я поръчате мога да ви я изпратя чрез куриерска фирма Еконт или да си я купите на място в моята Книжарница Плерома в гр. София. За бърза поръчка  и повече информация ми се обадете на телефон 0878197380. Доставката на книги е за сметка на получателя.

За контакт:

0878197380

Адрес на книжарница Плерома: гр. София, ж.к. Света Троица, бул. Сливница 65, Търговски център Глобус, магазин 12 – партер.

Нели – Плерома

23.01.2021г.

Съдържание на книгата „Учебник по хорарна астрология“, Дейвид Фроули

/за да прегледате кликнете върху изображенията/

Форма за контакт:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.