Новолуние в Овен 12.04.21


Утре предстои динамично Новолуние в знака Овен. Новолуние, което ще внесе оптимизъм и ще даде зелена светлина на новото! Преобладават огнената и въздушната стихия, което го прави по-благоприятно за родените под знаците Овен, Лъв, Стрелец, както и въздушните Близнаци, Везни, Водолей. Всичко което ще се случва ще е знаково, запомнящо се, кардинално, защото такава е природата на самият знак.

В деня на самото Новолуние преобладават хармоничните аспекти – тригони и секстили и за радост, един от най-точните е този на самият управител Марс към самото него. Какво по-хубаво от това! Наред с аспектите на Юпитер, този между Меркурий-Сатурн и някои други фактори, може да се каже, че ще бъдат стимулирани най-вече личните инициативи, предприемачеството в области които имат отношение към комуникации, образование, издателска дейност, писане, нови технологии, компютри, интернет, пътища. Дните са подходящи за интелектуална работа, прокарване и реализиране на нови идеи, смели планове. Сега, повече отвсякога трябва да бъде проявена воля и твърдост, неотстъпчивост, следване на личната цел и посока.

През тази седмица предстои да разберем кои и кой всъщност ще ни управлява. Както виждате, няма нищо случайно. Искрено се надявам той да притежава част от по-добрите качества и по-високото ниво на Овена, като честност, прямота, смелост, жертвоготовност, новаторство и воля за целенасочени действия!

Новолунието се случва в 23-я градус на знака Овен и най-силно ще го усетят родените между 11-13 април. За да дадете старт на нови ангажименти, работа, изобщо важните неща, изчакайте появата на първият лунен сърп и действайте след 13 април. И още нещо много важно! В момента „небето е чисто“, няма нито една ретроградна планета и така ще е до началото май. Така, че планирайте и действайте смело!

Изображение към публикация: Предвестник,  илюстрация, лична рисунка. Използвани материали – акварели, тънкописци, картон „Сонет“.

Както гласи поговорката, „една птичка пролет не прави“, вярно е, но ако птичката е достатъчно сладкопойна би могла да привлече други себеподобни птици и тогава да разцъфне пролетта и новият живот.

Нели Станева

11.04.2021

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.