Пълнолуние в Козирог- 24.06.21


На 24.06. предстои динамично Пълнолуние в знака Козирог. Правилото е, че когато има намеса на кардинални знаци, винаги се случват важни, знакови неща. В случая, това Пълнолуние активира 3.27гр на знаците Козирог – Рак и най-хармоничният аспект в който участват двете Светила е този с планетата Юпитер, която в случая е ретроградна и все още много бавна, което донякъде отслабва нейното добротворно влияние. На трон в знака Риби, тя подкрепя вярата, висшата любов, дава един подтик към разширение в пряк и преносен смисъл, засилва оптимизма. В случая аспекта подпомага въображението, творческата работа, милосърдната дейност. Има отношение към семейството, в него може да се роди нов живот, напредване в кариерата, придобивки, нещо да ни бъде отсъдено. 

Основният акцент, темата на това Пълнолуние ще бъде свързана с ролята в обществото и семейството, а затова ни дават указание останалите включени в картата планети.

Ако погледнем към господаря на Пълнолунието, Сатурн, виждаме, че първо той е ретрограден и освен това включен в доста напрегната конфигурация с Марс и Уран /последният се явява връх на тао квадратурата/. Комбинацията между тези три планети, в този си вид не е добра и може да провокира много сблъсъци, инциденти, катаклизми и то на лично ниво, заради включения, бърз и доста активен в момента Марс, който в Лъв няма навика да се съобразява, а действа с импулс, убеден в правотата и лидерството си. В случая удара може да бъде омекотен от това, че и Сатурн и Уран са ретроградни и тяхната сила в случая е отслабена и това е за добро. Защото, кому е нужна такава сила?

Следващ по важност е аспекта между Венера-Плутон. Неговото влияние е на лично ниво и за радост аспекта е бързо действащ, но включен в едно с останалите и част от картата, допълнително активира някои от вечните теми свързани с взаимоотношенията, любовта, ревността, ролите на партньорите в семейството.

Динамиката ще е силна и със затоплянето на времето през тези дни препоръчвам да се внимава с храната, алкохола, шофиране. Да се избягват конфронтации, да се намалят до колкото е възможно действията. Ако виждаш, че нещо не върви през тези дни, не ти се получава, остави го, изчакай по-благоприятно време!

Това Пълнолуние активира Слънцата на хората родени в периода 24-26 декември и съответно 24-26 юни. Активира и хороскопите на хора родени със знаци в неподвижният кръст Телец -Лъв – Водолей /краят на първа и началото на втора декада/. В случая са възможни важни събития, според  заложеното в рождената карта, събития, които трябва да бъдат разграничавани от действащите общи аспекти.

С пожелание за топли летни дни!

Нели Станева

22.06.2021

Внимание! Всички статии които пиша и публикувам на този сайт са написани преди всичко с образователна цел и в тях разглеждам най-общи тенденции свързани с основни качества и прояви на транзити, аспекти, планетни позиции. Понякога е възможно да се разпознаете в написаното, но не го съотнасяйте на 100% към себе си, защото всеки притежава своя лична съдба. 

Повече за индивидуалните консултации с мен  

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.