Лилит в Близнаци


Днес Лилит навлезе в Близнаци. Това е третият знак от зодиака, подвижен, подвластен на въздушната стихия. Двойнственост, движение, разгласяване. Може и раздухване.

Тъй като Лилит е фиктивна точка, нейното влияние не може да се разглежда еднозначно. В своето движение и в личен план, тя би могла да се включва и да допринася за подчертаването на останалите главни аспекти в рождената карта и нейното влияние се преживява и усеща преди всичко на психично ниво, а самите действия идват от други планети. Затова тя не може да се разглежда самостоятелно. Тъй като знака се свързва най-вече с мисълта, общуването, движението, взаимоотношенията с родственици, съседи, млади приятели, съученици и колеги, то може да се очаква включване по някои от тези теми.

В личната рождена карта е много важен домът през който преминава и аспектите в които участва Лилит, като под внимание разглеждам главно съвпадите. За период от 9 месеца, колкото трае всеки един нейн транзит в даден знак. В подходящо време нейните проявления ще бъдат най-вече в сферата на общуването. Това може да се изрази в трудна комуникация с околните и най- вече с роднини, съседи, колеги. И още в клюки, подмолни действия необективна или направо подвеждаща информация, двойнственост, измами. При пътувания и премествания от различен характер са възможни спънки и непредвидени ситуации. Личните данни и документи трябва да бъдат защитени. Добрата новина е, че този транзит ще премине сравнително леко, без драматични съвпади с останалите планети. Дори реално, до края на транзита единственият съвпад на Лилит /тук изключвам бързите месечни транзити на Луната/ ще бъде този със северен кармичен възел и това ще засегне по един или друг начин Близнаците от първа декада, тъй като до края на тази година този възел преминава през първите десет градуса /движението на възлите е обратно на това с планетите/. Това в различна степен би могло да засили влиянието на Лилит и предизвикателствата пред тях да бъдат по големи. Новото което ще влезе в живота ви може да има кармичен отенък, внимавайте кого допускате близо до себе си, това с което се заемате действително ли отговаря на възможностите ви, не говорете излишно, не се занимавайте с клюки и непочтени действия, защото всичко това като бумеранг може да се върне при вас.

Останалите общи аспекти които заслужават повече внимание са вече действащата  квадратура с ретроградният Юпитер в Риби. В този знак, Юпитер поставя акцент върху идеализма, вярата, засилват се отношенията с чужденци, пътуванията зад граница. В момента сме свидетели на големи, опашати лъжи, подмолна и изкривена информация, компромати и най-вече падението на много хора които са се считали за авторитети, към които е имало доверие. Ето още едно доказателство, как когато те завърти подобна енергия някак всичко ти се изплъзва от контрол, като оголен си, извършваш действия за които след време си казваш:“Как можах“, „Имаше нещо по-силно от мен“ и т.н. Примери и ситуации колкото искаш. Друг подобен и неконтролируем аспект е след 10 януари 2022, до към началото на февруари. Тогава Лилит и Нептун застават в напрегнат аспект. Особено да внимават родените между 10-12 март и юни. Хората засегнати от подобно влияние могат да се превърнат в обект на злонамерени действия към тях, кражби, невярна информация, да внимават при пътуване, в периода да не предприемат нищо важно, включително и действия които имат отношения към здравето. Възможни са загуби. 

Всички събития с намесата на Лилит се случват бързо и неочаквано, могат да те зашеметят, но хубавото е, че също така бързо приключват.

За да се „противопоставиш“ /или поне да опиташ / на енергията на Лилит и да не се подаваш на изкушенията се иска високо ниво на съзнание което малцина притежават и дори и хармоничните съвпади и аспекти пак могат да подхлъзнат човек. Лилит ще напусне знака Близнаци на 15 април 2022г.

Ако искате да разберете какво е разположението на Вашата рождена Лилит по знак и дом, изпратете ми своите рождени данни чрез формата за контакт или като коментар под публикацията.

Повече за индивидуалните консултации с мен  

Заглавна снимка: колаж, личен архив

Нели Станева

18.07.2021

 

Форма за контакт:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.