Пълнолуние в Риби – 21.09


Интуитивно пълнолуние по оста на служенето и поредното в последни градуси. Приключване, край, приемане. От друга страна желание за действие, прилив на идеи чиито корен е свързан по някакъв начин с миналото – ретроградни управители, Марс в хармоничен аспект с възлите, но слаб в своята позиция. На този фон забавеното движение на Меркурий в подготовка за поредна ретроградна фаза. Това се случва в знака Везни, което в едно с Марс и преминаването на Слънцето на 22.09. в знака на равновесието ще постави акцент върху взаимоотношенията между партньори, съдружници и изобщо общуването и отношението между хората, раздвижване в съдебната система, желание за повече красота, изкуство, любов. До края на септември и дните до към 22 октомври не са подходящи за започване на нови дейности, за покупките на техника и встъпване в сериозни договорни отношения и това далеч не е само заради ретроградния Меркурий.

Пълнолунието в Риби стимулира милосърдната дейност, служенето и саможертвата, влечението към окултното. През тези дни смело се доверявайте на интуицията, на сънищата си, анализирайте ги. Много от отговорите които ви трябват са скрити именно в тях. Най-интензивно /според домовото разположение, аспекти и лична съдба/ ще усетят това Пълнолуние, хората родени в последните два дни на знаците Риби – Дева, а това са 18-19 март – 20-21.09, както и тези които имат лични планети и важни точки на 27- 30 градуса. Тази ос основно има отношение и към здравето, работата, болници, ограничения от различен характер, самоизолация. Добре би било да се подпомогне, да се подсили в положителен смисъл влиянието на това не леко Пълнолуние, а това би могло да се случи като се намали динамиката, човек да се обърне към себе си, към своите зависимости, да се погрижи за личната си профилактика, здраве, да помисли за своите близки, да да даде подкрепа. Творческите занимания – музика, рисуване също биха се отразили благоприятно. И ако понякога сме безсилни да променим ситуациите около себе си, то нищо не ни пречи да потърсим доброто в себе си, да го изкараме навън, да го споделим с другите, да сме съпричастни, безсребърни. Това е посланието и най-висшата проява на знака Риби, която в нашето съвремие е повече пожелателна, отколкото реална.

Същинска ретроградна фаза на Меркурий от 27.09 – 18.10, но заради стационарните фази винаги давам аванс който реално изглежда така – 23.09-22.10.

Заглавно изображение: „Риби“, ръчно рисувана от мен авторска акварелна картичка. Още може да разгледате Тук

Нели Станева

19.09.2021

Карта на Пълнолунието в Риби /за по го-добра визуализация, кликнете върху изображението:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.