Ретрограден Меркурий 10.05 – 3.06.2022


От утре предстои поредна ретроградна фаза на Меркурий. Тази ще е по-специална, защото ще започне от знака Близнаци. Ключова дума КОМУНИКАЦИЯ на квадрат. Интересното е, че в своето ретроградно движение, Меркурий ще направи много точни аспекти с някои планети и то все в знакови градуси /каквито са последният и първият на всеки знак/, Акцента е стационарно директната фаза, която ще премине в съвпад със северен кармичен възел и почти точен квадрат с планетата Сатурн, който също става ретрограден и това ще са дните между 29.05- 9.06. В този период са възможни трудности в общуването най-вече с възрастни хора и такива облечени във власт, вечният сблъсък между поколенията, финансовите въпроси също излизат на дневен ред. Всичко до сега „забравено“ може да напомни за себе си с нова сила! В такива моменти винаги е добре да се внимава какви думи използваме, защото те могат да наранят почти необратимо!
Практични общи съвети свързани с настоящата фаза:
– Не си купувайте нова техника, телефон, компютър, както и битови електроуреди – винаги има риск от скрити дефекти. Проверено многократно във времето! Но пък, ако точно сега ви изгори уред, повреди ви се телефон, компютър, таблет, хладилник, печка – сменяйте го смело с нов – дошло му е времето!
– Започване на нова работа. Това може би е най-неподходящото време и след време ще ви се наложи или да я смените или ще видите, че нещо в договорните отношения ви е убегнало!
– Не започвайте обучение, курс от чиито придобити знания очаквате развитие в бъдеще – трудно ще ви се получи. Ще дадете пари и ще загубите време! Виж, да опресните стари знания, нещо вече научено – може!
– Откриване на фирма, стартиране на нова дейност, личен бизнес – няма и няма по-неподходящо време от това!
– Вземане или даване на заем – трудно ще го връщате и обратно, трудно ще ви върнат дължимото!
– Периодът е един малък ад и за куриерските фирми! Въздържайте се да изпращате ценни пратки, вероятността нещо да се обърка и дори да не стигнат до адресанта е голяма!
– Относно жилищните въпроси – не си купувайте, не отдавайте под наем жилище в този период. Може обаче да търсите, да подпишете предварителен договор.
– Относно медицинските въпроси. Избягвайте операции, интервенции, важни изследвания. Вероятността да ги повторите е много голяма. Също проверено!
Има и още, но мисля, че това е най-важното. Тази фаза на Меркурий ще продължи до 3 юни, но заради стационарната фаза е добре да се поизчака с новостите поне до към 9 юни.
Пожелавам ви спорна и позитивна седмица, защото ни очаква още едно важно събитие, а това е ингресията на Юпитер в Овен на 11.05. – силен момент, зареден с първоначален оптимизъм!💝
09.05.2022

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.