Марс в Овен 25.05 – 05.06


От няколко дни насам, Марс премина в знака Овен /чаках го отдавна и аз, че в тези Риби…😉/ и няма начин да не са усетили това предимно огнените и въздушни знаци.
Изключително силен, в своята си стихия и в знака който управлява, движи се бързо, почти на 100% за период от около месец и половина, Марс ще покаже своята мощ и се надявам в повечето случаи да е за добро!
На 29.05. предстои нов цикъл между Марс – Юпитер в третия градус на Овен. Това ще даде един много мощен заряд, особено на родените в първа декада на Овен и най-вече в първите дни на знака, а това са 21-24 март. Ентусиазъм, решителност, оптимизъм, новаторство и нови идеи в които има застъпена кауза, широк взор, мироглед, идеализъм, добра жизненост и жизнерадост, късмет в начинанията, успехи в индивидуалните спортове. Идва време за реализация на намеренията.
Единствено не ми харесва това, че този съвпад е в доста точен квадрат с Лилит – да се внимава с енергиите и най-вече с женските! Силата да бъде насочвана и използвана правилно.
Този марсов транзит ще продължи до 5 юли и малко ще са аспектите в които ще се включва. По напрегнат ще е този с Плутон и ще обхване периода 28.06-4.07, това могат да се окажат доста трудни дни, най-вече за родените през трета декада на Овен-Козирог и с акцентирани градуси 27-28. Опасност от физически наранявания, саморазправи, инциденти свързани с работа под земя, срутвания, да не се предприемат рискови финансови операции, да се пази личното имущество от набези, пожари, инциденти в дома. Да се избягват хирургически операции. Силна психическа енергия! През този период се пада и Новолунието в Рак, отново в съвпад с Лилит и то до точен градус! Жените да отдават повече от своята положителна енергия в грижа за децата и семейството. Мъжете да пазят родовата памет и семейното огнище 💝
Имайте прекрасен и позитивен ден 🙂 💝
26.05.2022

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.