Шест дни за да постигнеш всичко което желаеш, Кирил Стойчев


Дали можем да постигнем за шест дни всичко за което мечтаем? Физически не! В този смисъл заглавието на книгата на някои може да се стори подвеждащо! Но, ако следвате основни принципи, промените начинът си на мислене, от там и действията, то тогава може да живеете в мир и хармония и да постигате с  повече лекота желаните неща. Чрез книгата ще научите как да:

Да разгърнете потенциала, вложен у вас

Да владеете волята си

Да увеличите силата на вашата мисъл

Да постигнете мечтите си

Предлагам ви и кратък откъс от книгата:

Приемане-предаване

За да се осъществи каквато u да е дейност, човек взаимодейства с друг човек или обект. Споменахме вече, че Учителят дава знание, ученикът приема, т.е. осъществява се обмен между двамата. Да вземем за пример и търговията. Аз съм произвел и продавам една стока, вие я купувате и ми давате пари – отново се осъществява обмен. Когато става дума за общуване между хората, нещата са ясни и нагледни. Нека да разгледаме обаче следния философски въпрос. Осъществява ли човек някакъв тип взаимодействие с Първата причина, с Бога?

Категорично ДА! Но какъв е моделът на енергиен обмен между човека и Бога? Тъй като идеята за Бога е доста абстрактна и различна за всеки, който чете тези редове, ще използвам може би най-популярния символ на Бога в древността – Слънцето. To е основният източник на енергия в Слънчевата система, в частност и за планетата, която обитаваме. Следователно всички процеси в нашия живот в някаква степен са породени от взаимодействието ни с него.

Слънцето символизира Бога, защото стои най-близко go представата ни за него no могъщество, сила, величие и важност за живота. Слънцето свети еднакво и за „добрите“, и за „лошите“. Слънцето в астрологията символизира и активния мъжкия принцип – ян, защото то отдава енергия. Женският принцип – ин – се символизира от Луната, която приема и отразява енергията, излъчена от Слънцето. Чрез взаимодействието на тези два принципа се осъществява животът.

Слънцето е естественият център на нашата Слънчева система, около който се движат планетите, включително и ние. В обкръжението си ние също можем да бъдем център дотолкова, доколкото сме подобни на Слънцето, т.е. когато даваме нещо, когато излъчваме любов към хората. Такива са били Христос, апостолите, духовните учители, всеки човек, който дава любов, изразена в помощ, подкрепа, работа, даване на знания, даряване на napu и т.н. Даването е единственият начин човек да стане център в своя свят no естествен път.

За да отдадеш обаче, трябва да получиш, a както вече стана дума, ние получаваме енергия от Бога (чрез Слънцето). За да се осъществи правилен енергообмен между човека и Слънцето, той е длъжен да използва енергията no най-добрия начин и да я върне обратно към Слънцето (Бога) nog формата на творчество, любов, благодарност. Получаваме енергия, работим, отдаваме сътвореното с любов – това е начинът, no който взаимодействаме правилно с хората, с Вселената, а всъщност и с Бога.

„Вселената е перфектната среда в която всеки получава това, което е посял – нито повече нито по-малко! Затова – сътворете бъдещето си такова, каквото бихте искали да бъде. Необходими са ви само 6 дни. Започнете сега!“

Цена: 12.00лв

При закупени две и повече книги на Кирил Стойчев, ще получите подарък книгата: Животът е игра, играта е живот.

Доставка:

Офис на Спиди (4.79 лв.)

Aдрес (6.40 лв.)

Ако желаете да поръчате тази книга може да ми се обадите на телефон: 0878197380

Други книги на автора:

Хирон, ключът към съдбата в хороскопа

Еволюция на връзката

Животът е игра, играта е живот

Астромедицина за всеки

144 възможности

Нели Плерома

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.