Лилит в Рак


От 15.04.2022г Лилит транзитира през зодиакален знак Рак. Тази, така наречена точка, може доста да вгорчи живота на човек при условие, че не е добре поставена в хороскопа по рождение. Тя винаги носи кармичен оттенък и за щастие много често не е акцент в картата на родения, не оказва влияние в живота му, той не я усеща. Лилит преди всичко е изкушение и чрез своето разположение най-вече по дом, показва именно изкушенията в живота от които трябва да се откажем, да ги надмогнем, ако успеем и да ги преобразуваме в нещо по-добро. За целта е нужно осъзнаване и приемане. Лилит има връзка най-вече по теми свързани с човешките взаимоотношения, майчинството. Енергията й е женска.

До 8 януари тя ще остане в знака Рак, който има отношение към четвърти дом от хороскопа и основните теми са свързани с взаимоотношенията в рода и в семейството, корените, домът, родителите, родината. Това е и силен окултен дом, свързан с дълбоки емоционални и психични преживявания които имат отношение към горните теми. Лилит в Рак или в четвърти дом в хороскопа ще има отношение към всичко това и някои от хората на които е акцентирана в картата могат да преживеят различни ситуации свързани с тези теми. Това може да се изрази в несигурност по отношение на жилище, открита ненавист към някой от родителите или проблеми със собствените деца. Темата род, семейство е силно болезнена, човек може да бъде въвлечен в съмнителни ситуации и сделки предизвикани от роднини, да изпитва открита ненавист, да има психични проблеми, в някои случаи домът може да се превърне в затвор! Лилит има способността да въвлича и енергията й не е никак лека. В повечето случаи е предвестник на непредвидими ситуации, има способността да хваща в капан, след случката много често всичко си идва бързо на мястото, чудиш се как се е случило, защо се е случило, може да е изключително зашеметяващо, съдбовно и нищо не можеш да направиш! Хармоничните аспекти не са от голяма полза, за сметка на напрегнатите в които участва. Във всяка статия за Лилит, понеже я наблюдавам и работя с нея от години винаги държа да подчертая, че Лилит не действа самостоятелно и за да се разчетат правилно транзитите и нейното влияние се изискват опит и по-дълбоки познания. Човек не бива да се „вкарва във филми“, да гледа единствено аспектите на Лилит и да си мисли разни неприятни неща /особено тепърва започващите да изучават астрология/! Обикновено е необходима намесата на „по-тежки“ транзити и то най-вече откъм Марс, Сатурн, Уран, Плутон, дори и Нептун. Както на всичко в астрологията, така и на този транзит не може да се гледа еднозначно. В знака Рак, това разположение дава и много интуитивно усещане и познание за горните неща.

Времето в което пиша статията, съвпада и с едни от най-напрегнатите аспекти на Лилит за този транзит. Днес, Слънцето се придвижва през знака Везни и в неговите лъчи е Венера /изгорена/, този съвпад ще активира Плутон в Козирог с квадратура към която с опозиция ще се присъедини и Луната, която застава върху Лилит и този аспект ще е най-активен утре, на 17.10. Изкушенията ще бъдат много, особено за Раците, родени на 14, 15,16 юли и Везните родени 16,17,18 октомври. Бъдете внимателни по въпроси които касаят вашият дом и семейство, вашите лични притежания, лични финанси, връзки. Енергията е трудна, липсва обективност, възможно е въвличане в нечестни сделки и отношения, започването на любовни връзки не е удачно, сключването на брак, раждане на дете, стартиране на важни проекти, градеж на дом. Забавете темпото доколкото е възможно и оставете всичко важно за по-добри дни каквито безспорно ще има.

Имайте хубав и топъл неделен ден!

Нели Плерома

16.10.2022

За лични консултации може да ми пишете чрез формата за контакт или на телефон 0878197380

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.