Лилит в Рак


От 15.04.2022г Лилит транзитира през зодиакален знак Рак. Тази, така наречена точка, може доста да вгорчи живота на човек при условие, че не е добре поставена в хороскопа по рождение. Тя винаги носи кармичен оттенък и за щастие много често не е акцент в картата на родения, не оказва влияние в живота му, той не я усеща. Лилит преди всичко е изкушение и чрез своето разположение най-вече по дом, показва именно изкушенията в живота от които трябва да се откажем, да ги надмогнем, ако успеем и да ги преобразуваме в нещо по-добро. За целта е нужно осъзнаване и приемане. Лилит има връзка най-вече по теми свързани с човешките взаимоотношения, майчинството. Енергията й е женска.

До 8 януари тя ще остане в знака Рак, който има отношение към четвърти дом от хороскопа и основните теми са свързани с взаимоотношенията в рода и в семейството, корените, домът, родителите, родината. Това е и силен окултен дом, свързан с дълбоки емоционални и психични преживявания които имат отношение към горните теми. Лилит в Рак или в четвърти дом в хороскопа ще има отношение към всичко това и някои от хората на които е акцентирана в картата могат да преживеят различни ситуации свързани с тези теми. Това може да се изрази в несигурност по отношение на жилище, открита ненавист към някой от родителите или проблеми със собствените деца. Темата род, семейство е силно болезнена, човек може да бъде въвлечен в съмнителни ситуации и сделки предизвикани от роднини, да изпитва открита ненавист, да има психични проблеми, в някои случаи домът може да се превърне в затвор! Лилит има способността да въвлича и енергията й не е никак лека. В повечето случаи е предвестник на непредвидими ситуации, има способността да хваща в капан, след случката много често всичко си идва бързо на мястото, чудиш се как се е случило, защо се е случило, може да е изключително зашеметяващо, съдбовно и нищо не можеш да направиш! Хармоничните аспекти не са от голяма полза, за сметка на напрегнатите в които участва. Във всяка статия за Лилит, понеже я наблюдавам и работя с нея от години винаги държа да подчертая, че Лилит не действа самостоятелно и за да се разчетат правилно транзитите и нейното влияние се изискват опит и по-дълбоки познания. Човек не бива да се „вкарва във филми“, да гледа единствено аспектите на Лилит и да си мисли разни неприятни неща /особено тепърва започващите да изучават астрология/! Обикновено е необходима намесата на „по-тежки“ транзити и то най-вече откъм Марс, Сатурн, Уран, Плутон, дори и Нептун. Както на всичко в астрологията, така и на този транзит не може да се гледа еднозначно. В знака Рак, това разположение дава и много интуитивно усещане и познание за горните неща.

Времето в което пиша статията, съвпада и с едни от най-напрегнатите аспекти на Лилит за този транзит. Днес, Слънцето се придвижва през знака Везни и в неговите лъчи е Венера /изгорена/, този съвпад ще активира Плутон в Козирог с квадратура към която с опозиция ще се присъедини и Луната, която застава върху Лилит и този аспект ще е най-активен утре, на 17.10. Изкушенията ще бъдат много, особено за Раците, родени на 14, 15,16 юли и Везните родени 16,17,18 октомври. Бъдете внимателни по въпроси които касаят вашият дом и семейство, вашите лични притежания, лични финанси, връзки. Енергията е трудна, липсва обективност, възможно е въвличане в нечестни сделки и отношения, започването на любовни връзки не е удачно, сключването на брак, раждане на дете, стартиране на важни проекти, градеж на дом. Забавете темпото доколкото е възможно и оставете всичко важно за по-добри дни каквито безспорно ще има.

Имайте хубав и топъл неделен ден!

Нели Плерома

16.10.2022

За лични консултации може да ми пишете чрез формата за контакт или на телефон 0878197380

Публикувано от Нели Станева

автор, астролог, творец

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d блогъра харесват това: