Синастрия – партньорски хороскопи


Имам един близък приятел който често ми се обажда за да ме пита как си взаимодейства с жени, буквално часове след запознанството, с които дори и не се стига до физическа среща. Това е доста неправилен подход, а и загуба на финанси за клиента, ако при всяко ново запознанство търси веднага взаимодействие с отсрещната страна. Дори най-прекрасните аспекти /защото повечето търсят и са с нагласа за такива/ не са предпоставка за привличане и създаване на партньорство, ако не ти е писано да си с този човек, защото както всяко нещо, всяка една връзка в която влизаме и я изживяваме е част от нашият личен пъзел. Ако да кажем сега вземем десет различни карти, поне в пет можем да намерим някакви допирни точки, сходства, но това нищо не значи.

За всяка една връзка може да се направи синастрия – приятели, любовници, съпрузи, родители, роднини, бизнес партньори и т.н.

Всяка връзка има няколко етапа на развитие, като се мине от флирта, ухажването, по-силното привличане, интимност, съжителство, брак, деца и т.н.

Няколко най-общи правила: Във връзките първо ние влизаме с нашите лични планети, тези до Марс. За мъжът е най-важно как си взаимодействат неговото Слънце и Марс с Луна, Венера и останалите лични планети на партньорката, и обратно – Луна и Венера на жена, как “виждат“ и си взаимодействат със Слънце и Марс на мъжа и останалите негови лични планети. Меркурий пък е този който дава информация как точно общуват тези хора, разбират ли се, има ли за какво да си говорят, има ли напрежение в комуникацията. Четирите оси и особено Асцендент – Десцендент за личното приемане и сработване, както и ИС-МС – за общия дом, социалното положение. Кармични възли – също много важни, особено, ако са в съвпад с лични планети на партньора, куспиди на домове и особено на кардиналните оси! Лилит, Хирон – те дават индикация за кармичност на връзката  – Лилит, както и за болка, трудности, изпитания индикирани – Хирон. Някои неподвижни звезди също биха могли да се вземат под внимание, но там трябват много точни аспекти и да се търси в някакъв контекст. Всички останали планети се проявяват на по-късен етап във взаимоотношенията. Като Сатурн по някакъв начин ограничава, особено, ако е върху партньорско Слънце, Венера, докато един добре поставен Юпитер върху наши лични планети си е благодат и т.н. Един синастричен поглед би бил много полезен за да се проследи динамиката на връзката, нейното развитие, силните и слаби страни, възможният сценарий. Ако в тази връзка има дете, много точно биха могли да се проследят и взаимоотношенията с всеки един от родителите – какво му дава, какво му отнема, кои са житейските житейски теми с които ще са свързани в живота.

Синастрията може да бъде много полезна и в създаването на подходящи и добри бизнес партньорства, съдружия, както и когато даден работодател търси подходящите хора за своята фирма.

Съветът ми е, синастрия да се прави когато вече има връзка и то, най-вече, ако нещо притеснява партньори които мислят за нещо по-сериозно като деца, общ дом, брак.

И нещо важно в заключение: Не винаги напрегнатите аспекти са индикация за прекъсване на връзката. За съжаление на много двойки не им е комфортно един с друг, но има нещо което ги държи и това е кармично определено. Докато не приключи това заради което са се срещнали и са заедно, не приключва и връзката.

За лични астрологични консултации с мен може да ми се обадите на посочения телефон 0878197380, както и да прочетете повече Тук

 

Нели Плерома

02.05.2023

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.