Пълнолуние в Скорпион, Лунно затъмнение 5.05.23


Дълъг и труден коридор през който се случиха много знакови събития, включително и много неприятни инциденти. Визирам и случая от вчера за ученика, отнел живота на толкова невинни хора. Лабилна психика, объркани и трудни ситуации и най-вече кармични, каквото е и естеството на знаците в които се случва затъмнението.

Дори и непрофесионалист, ако се вгледа в картата може да види колко много планети са въвлечени  в напрегната конфигурация. Участва и Лилит с точен аспект, явява се и връх на Тао квадрат. Това още повече нагнетява силната психическа енергия, която може да избие, да ескалира и да се изрази по непведвидим, непредсказуем и брутален начин. А няма нищо по тревожно от непредсказуемост на фона на неподвижност! През периода е възможно обостряне на депресивни и психични състояния при хора склонни към такива, както и предпоставка за инциденти произлизащи от психиката.

С каквото и да се заеме човек сега, то няма да е трайно и резултати не могат да се очакват. Просто осъзнавайте и се освобождавайте. През идните няколко дни/нищо, че е и празник/, трябва да се опита всеки да бъде максимално спокоен и дори да попадне в трудна ситуация /каквито предпоставки за някои ще има/, да не си вади крайни заключения и да не взема кардинални решения.

Нужен е контрол над емоциите и действията. И добре, че Сатурн в случая е в хармоничен аспект с кармичните възли.

Има една мисъл която ми идва и ще използвам за случая:

„Нека не гледаме назад  с гняв, нито напред със страх, а да гледаме наоколо с внимание!“ Дж. Търбър

 

Нели Плерома

4.05.2023г

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.