Слънчева пътека, Хауърд Саспортас, Робърт Уолкър


На българският астро читател името на Хауърд Саспортас е добре известно с издадените до сега /на български/ – „Боговете на промяната“, „Дванадесетте дома„, „Посока и съдба в рождената карта“, както и „Светилата„,  „Вътрешните планети“, „Развитието на личността„, „Динамиките на подсъзнанието“ – в партньорство с Лиз Грийн. За него може да се каже едно – пише увлекателно и най-вече разбираемо!

Ето, вече наистина нещо полезно което може да бъде разбрано и от лаици, както и в помощ на тези които тепърва навлизат в материята – това мога да кажа за книгата която държа в ръцете си, написана в съавторство с Робърт Уолкър /лицензиран терапевт и преподавател по актьорско майсторство/. Много свежо поднесена информация, с лек пикантен хумор – хубав начин да кажеш доста истини. Вярно, че информацията е доста обща, но има и много факти от митологията на планетите, която винаги е полезно да се знае за по доброто разбиране на тяхната природа.

Какво ще научите чрез книгата:

Информация за съответният зодиакален знак;

Характеристика и митология на планетата която го управлява;

Темперамент, поведение на знака;

Деканати;

Професионално и кариерно развитие. Като какви колеги, служители, шефове се изявяват представителите на съответните знаци;

Съвместимост с останалите единадесет зодиакални знака.

В случая съм избрала кратък откъс който касае темпераментът на знака Телец /понеже все още сме под влиянието на него/

 

Темпераментът на Телеца

Овенът като животно е енергичен и просто не умее да стои на едно място. Бикът има неговата издръжливост, само че не бърза за никъде. Телците се държат, сякаш разполагат с цялото време на света и обичат да демонстрират силата си, като стоят неподвижно. (Чували ли сте за Томас „Каменната стена“ Джаксън – генерал на конфедерацията по време на американската гражданска война? Той е Телец, който си спечелва прякора – и то съвсем заслужено – по време на първата голяма битка във Вирджиния.) Телецът може да се противопоставя безкрайно дълго на опитите някой да го измести или промени.

В нашия напрегнат и високоскоростен свят на вас, Телците, може да ви е трудно да се придържате към естествено бавния си ритъм. Ще бъдете по-щастливи, ако ви се даде шанс да действате в удобното за вас време, като се развивате постепенно, а не на високи обороти. Вторият знак от зодиака е в хармония с цикличните, надеждни модели на природата и Биковете инстинктивно осъзнават, че нещата се нуждаят от време, за да напъпят, да израстат и да назреят. И все пак, трябва да признаете, Телци, че ви изкушава неустоимо да си намерите удобен ъгъл и да стоите там, без да правите нищо. Наистина харесвате рутината, нали? За предпочитане, разбира се  когато е подплатена с достатъчно удобство и пари. Дори когато сте вързани с бодлива тел, ще предпочетете да си остане така. Много телета работят на места, които не харесват, примиряват се с неподходящи връзки и влошено здраве. Като се страхуват, че всяка промяна е орисана да води към по-лошо, Телците решават, че е по-безопасно да си придържат към познатия дявол. Те са царе на така нареченото „избирателно възприятие“ – таланта да игнорират всичко, което не желаят да видят. В този смисъл Телецът бик напомня малко на щрауса!

Докато избухливото дете Овен крещи: „Ще го направя!“, младокът Телец процежда през зъби: „Не и аз, няма!“ Затова не е изненадващо, че както подрастващите, така и възрастните представители на Телец провокират недоволство в останалите хора… без никаква полза. Наречете ги инатливи и глупави създания или обикновени мазохисти. Може да им предложите съвет, да нарушите закона и дори да ги заплашите с убийство. Викайте, чупете, скубете си косите, но Телците няма да направят нищо, докато не решат, че са готови. Ако живеете или работите с Телец, няма нужда да ви казваме, че те са създания на привичките. Проблемът е, че навикът при тях може да се превърне в религия…. и т.н.

Препоръчвам книгата на всеки!

Цена 18.00лв с подарък ръчно рисуван книгоразделител на астро тематика

За поръчка на книгата ми се обадете на телефон: 0878197380

 

Нели Плерома

11.05.2023

 

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.