Лилит – връзка със седми дом


Когато в рождения хороскоп Лилит по някакъв начин е свързана със седми дом.

– намира се на самият връх на дома и е в напрегнати аспекти;

– в аспект с Управителя /особено квадратура, опозиция, а при съвпад – много зависи как е аспектиран този съвпад/;

– участва в стелиум и то с включени лични планети;

– в напрегнат аспект с кармичните възли и Хирон;

– в напрегнат аспект с лични планети Слънцето, Луната, Меркурий, Венера, Марс.

Това е едно от най-трудните разположения на Лилит в хороскопа /дори и добре аспектирана/. Горните фактори са основни и почти винаги дават указания за трудна енергия и взаимодействие с хората – най-вече, ако с тези хора сме в брачни или партньорски взаимоотношения. С такова разположение е добре човек да бъде внимателен, да не се предоверява и най-вече да не разчита на другите. Почти винаги ще бъде разочарован и излъган в очакванията си. Хармоничните аспекти могат да дадат повече гъвкавост в полза на притежателя, като намеренията му не винаги са безкористни /но това си го знае той/. Съвпадите с Лилит следва да се разглеждат изключително внимателно, защото зависи как взаимодействат с останалите планети и точки в картата.

Разположението на Лилит в разглеждането на партньорски хороскопи също дава ценна информация особено при трудни, кармични взаимоотношения, но като цяло с тази точка е нужно да се работи много внимателно и да не се преекспонира.

! Ако желаете да разберете какво е разположението на вашата рождена Лилит по знак и дом, напишете ми своите точни рождени данни и ще ви върна отговор.

!! За тези които изучават или се занимават с астрология, но им е трудна интерпретацията на Лилит предлагам индивидуални уроци с практическа насоченост! Повече информация Тук

За контакт: 0878197380

Нели Плерома

Форма за контакт:

3 Comments

  1. Здравейте, Лилит е точно на Десцендента ми и е в секстил със Северен вълзел в 4 дом и тригон Южен възел, също и в съвпад със Селена……Проблематични връзки цял живот. Един брак но абсолютен кошмар.
    Сегашната връзка е -искам да избягам от там, но Не мога. Неговия Лилит е върху моя Северен възел. Що за карма е това….Благодаря за статията.
    Много е интересна.😌

    Liked by 1 person

    1. Здравейте, благодаря ви за обратната връзка.
      Със сигурност обаче, има и други важни показатели в рождената ви карта които дават указание за вашите партньорства.
      Селена – Лилит в съвпад не е лесна позиция- това са непрестанни вътрешни дилеми /бялото и черното, тяхното сливане, тяхното разграничаване/.
      Трудно ще „избягате“ от настоящата връзка. Не и докато не приключи предопределеното. Лилит върху възел /особено в орбис 1гр/ си е сериозно предизвикателство. А със Северен ще имате доста нови уроци и от вас ще се иска да ги усвоите, а не да избягате.
      Днес е Видовден, пожелавам ви да успеете да прогледнете, да видите важните за вас неща!
      Поздрави 🙂

      Харесвам

      1. О да, единия от урока беше ,че имменно този човек ме накара да се заема с изучаването на астрология и да си променя възгледа към живота и духовно да се развивам все повече. Още съм само ученик, но вярвам дълбоко ,че ще ще намеря изход научавайки все повече за себе си….
        Благодаря сърдечно за отговора и съвета ви! Поздрави 😌😌
        Поздрави

        Харесвам

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.