Транзитология IIIчаст, Сергей Вронски


Ето, че дойде време и за трета част от поредицата книги на Сергей Вронски с издаването на които са се заели от издателство Лира Принт. Заглавия, в които обстойно и подробно авторът разглежда влиянието на транзитите. В настоящото са включени тези на Марс, Юпитер и Сатурн и са разгледани всичките характеристики на тяхната природа и влиянието което оказват и глобално и в картата на родения.

Какво може да прочетете и разберете от книгата.

  • Как и какви събития може да отключи влиянието на трите планети;
  • Транзитите на Марс, Юпитер, Сатурн през всеки един от зодиакалните знаци.
  • Преминаването им през рождените домове и влиянието което оказват в живота на родения посредством аспектите които сключват с планетите от рождения хороскоп;;
  • Разгледани са транзитите на Марс с останалите транзитни планети;
  • Какво влияние оказват Юпитер и Сатурн когато при транзит сключват аспекти с останалите натални планети от личният хороскоп, какви дейности са подходящи, какво е добре да се избягва;
  • Влияние по време на ретроградни фази, какви са подходящите и неподходящи занимания, в коя област е необходимо да изчакаме, да „задържим топката“.

Подобно на първите два тома и в тази „Транзитология“, информацията е поднесена ясно и разбираемо. Книгата се чете с лекота. Препоръчвам на всички които са се заели сериозно да учат астрология. Особено подходяща е за начинаещи които вече са преминали основите и са усвоили добре природата за зодиакалните знаци и значението на астрологичните домове. Книгата може да се използва и като настолен бърз справочник за потвърждение или отхвърляне на някои предположения, както и за опресняване на знанията.

В момента в който пиша това ревю, Венера премина в знака Рак и ни носи послание за потребност от любов, романтика, хармония и разбирателство в отношенията и в семейството. Първият аспект който тя ще сключи преминавайки в този знак е тригон с планетата Юпитер, която сега се намира в знака Риби. Макар и кратък, този транзит изпълва дните с оптимизъм, бодрост, настроение. Хората стават по-благи, цари разбирателство, настъпва подобрение в семейният климат. В подем са емоционалните и сексуални взаимоотношения… , така, че поне за два – три дни си заслужава да се отдадем и да се потопим в приятната атмосфера, ако такава ни се предложи.. Най-подобаващо могат да усетят това влияние родените в първите дни на знака Рак или тези които имат важна точка, планета  между 0-3 градуса.

И за да бъда в синхрон с този транзит съм избрала откъс от книгата, само, че в случая става въпрос за влиянието на транзитният Юпитер към рождената Венера:

Съвпад u благоприятни acnekmu на Венера с Юпитер

Ако Юпитер и Венера нямат негативни аспекти в рождената карта, а помежду им аспектът е благоприятен, времето е изключително успешно за всички работи, подвластни на двете планети. Става дума преди всичко за финансови успехи – изгодни вложения, значителна печалба от бизнес, премия или друго материално възнаграждение. Идеите на собственика на хороскопа намират разбиране у хората, от които зависи въплъщаването им в живота, самият той може да разчита на високопоставени покровители, нерядко от противоположния пол, благодарение на което например лесно да получи кредит или заем. При нужда ще му бъде осигурена квалифицирана юридическа подкрепа. Изобщо е период на лични и професионални постижения. Пред човека се откриват много перспективи, особено в сферите, свързани с изящното изкуство, с художествените занаяти, модата, дизайна и сродни области. Тези аспекти са благосклонни и към политиците, хората на науката, обществените и религиозните дейци.

Те въздействат благоприятно и на любовта. Времето е най-доброто за бракосъчетания, тържества, празници. Човекът възприема много емоционално всички радости на живота, стреми се да получи максимално удоволствие от тях. Той сякаш не забелязва негативите, гледа с оптимизъм към бъдещето, щедро споделя щастието и радостта си с околните. За мъжете е възможен успешен брак, те установяват добри отношения с жените, които им помагат с радост, а жени с по-високо положение ги въвеждат в социалния си кръг. За жените – щастие в любовта, подаръци, щастливо омъжване, голяма вероятност за зачеване. В семейството настъпва ред, хармония, подобрява се материалното благополучие, стават щастливи събития. При младите хора е възможна среща с партньор от чужда страна, прерастваща в бурен роман, кой- то може да завърши с брак (ако има указания в рождената карта).

През този период болните или оздравяват, или физическото им състояние съществено се подобрява. Единствената опасност под тези аспекти е неудържимото желание за удоволствия. Човек яде повече, отколкото му е необходимо, често налита на сладки неща, което непременно се отразява на фигурата.

Добро време за:

за търговска или рекламна дейност;

за образователна, културна, издателска активност; за социални контакти, за завоюване на популярност и благотворителни акции;

за обръщане към ръководството или към официални и правни учреждения;

за свързване с обществени и културни организации; за творчество, хобита, общуване с прекрасното, за развлечения, културен отдих;

за контакти с чужденци, чуждестранни партньори;

за финансови сделки, за търсене на подкрепа; за покупки, търговия с художествени изделия, украшения, луксозни предмети;

за обяснения в любов, годежи, бракосъчетания, семейни тържества, за зачеване;

за развлекателни и познавателни пътувания, командировки, пътешествия;

за козметични процедури (но не операции), за интензивна грижа за лицето и тялото.

Вижте още:

Транзитология 1 част

Транзитология 2 част

Цена на книгата: 18лв

За контакт: 0878197380

Нели Плерома

Форма за контакт:

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.