Юпитер във Везни – 9.09.2016


На девети септемврПлеромаи в 14.17ч., планетата Юпитер навлиза в кардиналните въздушни Везни и през идната година, влиянието на големия добротворец ще носи малки и големи радости на родените с този Слънчев знак!

Положително влияние могат да усетят и тези с Асцендент Везни, както и тези с акцент на повече огън и въздух в рожденните карти, ако разбира се имат добро разположение на планетите. А всички хора, родени с Юпитер във Везни, ще преживеят своя пореден юпитеров възврат.

Късмет, изобилие, богатство, социален успех! И още – религия, философия, висше образование, правни въпроси, връзки с чужбина – с това основно се свързва планетата Юпитер. И когато преминава през знака Везни, имащ отношение към хармонията, красотата и естетиката, освен това към, мира и дипломацията, партньорствата, закона и съдебната система, би следвало, че през настоящия период с повече лекота ще се решават въпроси касаещи горните сфери. Темата за партньорствата и съдружията ще е на дневен ред, с преобладаващ естествен стремеж към по висок стандарт на живот. Ще са облагодетелствани връзките с чужди партньори и инвестиции свързани с чужбина. Хората, които са се насочили и започват своето висше образование в юридическата и законодателна сфера, както и тези които работят в тези области могат да очакват добро развитие и успехи, осъществяване на личните дела с повече лекота. Добро време и за сключване на граждански брак, както и узаконяване на по – крупни сделки и бизнеси които ще се извършват в съдружие!

Всички неща които изброих до тук, ще се осъществяват благоприятно или пък не чак толкова в зависимост от заложеното в рождената карта! Много хора се радват когато прочетат или чуят за подобни аспекти и безспорно това е много положително чувство. На всеки му се иска нещата да му се случват и нареждат с лекота, пък и има една особена тръпка в очакването на нещо хубаво! И като чуя да каже някой: „Ей, сега Юпитер ми влиза във Везни, аз съм Везна, имам там Слънце, Венера, Марс..“ и едва ли не, човека е с нагласа, че цяла година ще е „пей сърце“ и ще щрака с пръсти..,  но внимание, това съвсем не е така! Вярно е, че има щастливци, които внезапно получават голяма печалба, голямо наследство, голяма любов.. но всичко това се случва, когато има и други показатели в техните карти. С този пример обръщам внимание на това, да не се вземат думите буквално, и човек /особено, когато няма достатъчно астрологически познания/ да не си вменява излишни притеснения или пък да го обхваща прекалена експанзия, защото това са само основни принципи на проявление на планетата в знака! Иначе би било прекрасно! Наготово обаче, се изсипва „нещо“, само ако има и други показатели в картата, което ще рече, че човек е заслужил всичко това, то му се полага! Сама по себе си планетата Юпитер е добротворец и не носи зло. Ако е в напрегнати аспекти към лични планети, влиянието й по-скоро ще се изрази в открито недоволство, капризи от различно естество /особено ако е намесена и Венера/, прекалено налагане на лично мнение, раздуване на даден проблем и т.н.

На 26.09 Слънцето ще настигне Юпитер и техният съвпад ще се случи в 3-я гр. на Везни. Най-силно и благоприятно /при добри лични аспекти/ ще усетят това родените на тази дата, както и тези с лични планети в третия градус.

На 10 октомври 2017 г, Юпитер напуска знака Везни и влиза в зодиакалният знак Скорпион!

Но до тогава, Честито да е на Везните, с пожелание за спорна и добра година!

Авторска статия

Нели Станева – Плерома

Сподели ме:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.