Пълнолуние в Козирог – 9.07


Утре сутринта  в 7.07. е Пълнолуние в Козирог.

Слънцето в близост с Марс, Луната в точен съвпад с Плутон. Не особено леко, но пък кардинално, трансформиращо Пълнолуние. Такива ще са и решенията които ще произлязат.

Обикновено няколко дни преди Пълнолуние, човек има нещо като „смътна“ представа за това което му предстои. Самото Пълнолуние действа като спусък и ден, два след него, човек вече получава отговори на много свои въпроси, както се казва „просветва“ му. В последствие е готов и да реализира намеренията си. Разбира се, това не се отнася до всички. В случая /наред с други показатели/, касае хора, които имат важни точки, планети на 16 – 19 градуса в знаците Козирог – Рак.

Внимавайте, в тези дни не са изключени конфронтации, властно поведение, авторитарно отношение. Понеже участва и Юпитер и аспекта е напрегнат – прибързани, нереалистични действия, надценяване, иска се свръх възможностите.  Повече напрежение от битов характер. Да не се прекалява с храна и алкохол особено в днешната вечер!

На този фон, точният творчески секстил между Меркурий /в Лъв/ и Венера /в Близнаци/, ще спомага за по – добра комуникация и сваляне на напрежението.

Хубава да е вечерта и не забравяйте да поглеждате към пълната Луна. Тя знае и казва много 🙂

Плерома


Сподели:

 

 

 

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.