Предсказателна астрология – Бернадет Брейди


„Азбуката на астрологията е съставена от планетите, аспектите, домовете и знаците. С тези основни елементи космосът може да „разказва“ милиони истории. В една рождена карта историите са магични и тайнствени, включващи митологията и историята на човешката раса. В един такъв свят езикът създава много сложни послания, така че хората трябва да се опитат  „да скърпят“ целия си живот в тези кодирани послания, наречени рождена карта…“

Този цитат е от една много желана от изучаващите и занимаващите се сериозно с астрология книга. Дълго време беше изчерпана в книжарниците и почти не можеше да се намери на книжно тяло дори и на по-висока цена. Добрата новина е, че преди няколко дни издателство „Аратрон“ пусна допечатка на книгата „Предсказателна астрология“, по-известна като „Орелът и чучулигата“. Препоръчвам я горещо, защото може да се каже, че тя е АБ-то на предсказателната астрология и толкова детайлно и разбираемо написано четиво за този раздел от астрологията до сега не е издавано на български език. Добре е обаче преди да се посегне към нея, този който иска да се занимава с астрология да е усвоил основните понятия свързани със зодиакалните знаци и техните качества, което ще рече, да е преминал поне начално ниво на обучение. Така ще му бъде по-лесно да разбере добре и  усвои добре тази не лесна материя каквато е предсказателната астрология.

В книгата са разгледани подробно методи за работата с транзити и вторичните прогресии, слънчевите и лунни затъмнения, възврати. Много полезни са и примерните карти, където авторката разглежда детайлно ключовите аспекти в тях.

Нели – Плерома

17.05.2018

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.