Китайска астрология


Добрият учител развива способностите на учениците си до предела им, великият учител ще ги накара да преодолеят този предел. 

Мария Калас

Не отивай там, където пътят може да те отведе, вместо това иди там, където няма път и остави следа.

Ралф  Емерсън

 

Провалът е само възможност да започнеш отново по – разумно.

Хенри Форд

Тайната на успеха е да правите обикновени неща изключително добре.

Рокфелер

***

Общото между тези известни личности е, че са родени в различни години подвластни на Глигана. 

За хората от тази зодия се казва, че са „Внимателни и отзивчиви, широко известни с дарбата си на умиротворители. Прасето мрази всякакви разправии и кавги и обикновено прави всичко възможно, за да изглади противоречията и да помири враждуващите. Умее да разговаря, обича да говори открито. Родените в годината на Прасето имат рицарски характер, те са галантни и услужливи. Малко са наивни, доверчиви и беззащитни. Имат малко приятели, но те са за цял живот и заради тях са способни на големи жертви. Обичат компаниите, както и колективната работа. Където и да членуват – в клуб или общност, те са винаги лоялни и може да се разчита на тях почти за всичко. Отлични организатори на благотворителна дейност са и защитници на хуманни каузи. Прасетата имат тънко чувство за хумор и са готови да посрещнат всяка ситуация с усмивка, уместна шега или остроумен коментар.

Родените в годината на Прасето са интелектуалци и имат голяма жажда за знания. Под благодушния си вид крият силна воля и властен характер. Дават всичко от себе си, за да изпълнят дълга си. 

Годината на Прасето ще бъде доста необичайна за много от представителите на този знак.

Почти всички Прасета ще проявяват нестандартно мислене на работа и ще се опитват да балансират между това, което са си наумили, и това, което могат да постигнат всъщност. Креативността им обаче ще им помогне да станат по – добри на работа и да се докажат като професионалисти в областта си.

Някои Прасета ще получат възможност за смяна на работната си позиция или за напълно нова професия. Препоръчително е да последват промяната, защото в своята година могат да постигнат абсолютно всичко, нужно е само да го пожелаят.

Във финансово отношение годината е щедра и много от Прасетата ще се радват на дребни допълнителни приходи, благодарение на които ще имат възможност да поглезят себе си и близките си.

Особено благодатна година за започване на нова връзка или брак. За връзките, в които и двамата партньори са Прасета, това е идеалният момент да помислят за деца и да започнат да кроят планове, защото през този период се случват чудеса.“

Това определение за годината на прасето е част от книгата „Китайска астрология“ на издателство „Милениум“, която излиза в синхрон с настъпването на китайската нова година на 5 февруари. Според принципите на този зодиак, тази ще е годината на Земния глиган /или прасе/. Книгата е интересен сборник от който може да научите:

* Какъв е принципът който определя годините в които властва определено животно, както и неговият елемент.

* Кое от всички 12 животни управлява съдбата ви и какво влияние оказва във формирането на характера ви. Включва някои житейски насоки като отношение към работата и парите, домът и семейството.

 * С кои други знаци от китайския зодиак имате най-добра съвместимост, с кои сте в трудни отношения, кои са вашите кармични врагове.

* Какво може да очаквате от различните години в цикъла на китайския календар. 

* Ще разберете кои известни личности са родени под вашият знак, както и да се вдъхновите от предложените кратки цитати които могат да ви дадат увереност и насока в различни житейски ситуации.

Книгата е богат и бърз справочник по Китайска астрология. Подходяща е за хора от всички възрасти, без да има нужда да имат каквито и да е предварителни познания. Книгата може да бъде и чудесен подарък за приятел който е роден в годината на глигана особено, ако проявява интерес в областта на езотериката. Като цяло едно четиво за отмора и забавление за любознателни и любопитни хора.

Нели – Плерома

13.01.2019г.

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.