Слънчево пътешествие


„Той е Овен, обаче нищо овенско не виждам в него?“ или пък Козирог, но толкова „разпилян“… Сигурно сте чували подобни твърдения или пък са отражение на самите вас. И това е така, защото на този човек явно само Слънцето му е в съответния знак и други фактори вземат превес, като например едни от най-важните за формирането на характера, за това как ни възприемат околните или пък как се чувстваме в най-баналното ежедневие са Асцендента и Луната. Като прибавим стихията, качеството което доминира в картата, картината става достра пъстра… 

Зодиакалният знак не е основното което предопределя как ще се държи и изглежда човек, но това, че ти си се родил със Слънце в даден знак никак не е случайно и ти си повече от длъжен да се докоснеш, да се опиташ да проявиш максимално качествата на изгряващото си Слънце, защото всъщност то е твоят Аз. Затова ви предлагам едно приятно упражнение което може да ви даде насока и да ви помогне да усетите, да се слеете с вашето Слънце. Дала съм съвсем ключови насоки, като най-добре е всеки да следва интуицията си, която ще го отведе най-правилно до неговите лични потребности.

И така, ако сте Овен – то доверете се на своя импулс, проявете воля и смелост, не се плашете да поведете „стадото“, то е там и ви чака. Изправете се и се заявете.

Телец ли сте? – Погрижете се за себе си. Доставете си удоволствие. И духовно и плътско. Вземете полагащото ви се /а и не само него/, но го направете с финес, същевременно и непоколебимост. Това определено ще ви освежи!

Близнаци – погъделичкайте умът си – своя и на другите. Опитайте се да „излеете“  на хартия /или клавиатура 🙂 / случващото се вътре във вас. Или пък влезте в словесен сблъсък, поспорете с някой. Посетете библиотека, книжарница, купете си книга.

Рак – Помислете за семейството си и за своите корени. Узнайте кои са вашите прадеди. Направете си родословно дърво. Организирайте семеен излет, може и с корабче, по вода.

Лъв – Покажете колко сте бляскави и неотразими. Погалете егото си. Проявете щедрост. Потърсете скрита дарба в себе си.

Дева – Погрижете се за някой друг. Направете си режим на хранене, лека диета. Вгледайте се в детайлите на душата си – ще откриете интересни взаимовръзки.

Везни – усетете и се отворете за партньорството. Една предизвикателна стъпка е да посетите например курс по танци. Да изтанцувате един валс, да се завъртите в неговия вихър. Или пък танго- две напред, една назад… както всъщност е и в живота!

Скорпион – Говорете по-малко, слушайте повече и изучавайте хората и ситуациите които се случват около вас. Ще се учудите колко неща ще разберете.

Стрелец – стегнете куфарите, пътешествайте или се впуснете в авантюра. Бъдете отворени към новите знания, новите култури и религии. Споделете своята варя и оптимизъм с други хора.

Козирог – сложете в ред делата си, спазвайте правилата във всяко отношение. Опитайте се да се самоограничите в дадена област в която чувствате, че сте твърде разточителни. Например финанси, хранене, излишно говорене.

Водолей – бъдете откривател и експериментатор. Ако в себе си таите идея – споделете я с другите, изкажете я гласно. 

Риби – Пожертвайте се в името на някой или пък в името на висша кауза. Бъдете милостиви, смирени и нека това ви изпълни с мир, любов и признателност към собственото дело.

Накрая ви предлагам и още едно, малко по-трудно, но добро предизвикателство. Усамотете се, затворете очи, отпуснете се и направете свое малко пътешествие през всичките дванадесет зодиакални знака. Ще видите колко е вълнуващо!

НелиСт.

31.01.2019

Заглавно изображение: „Слънцето, Луната, звездите“, Кристи Бабрик


Внимание: Запазени права върху всички статии публикувани на сайта. Може да споделите чрез активен линк или връзките по-долу.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.