Новолуние в Овен – 05.04.19


Последните няколко дни не бяха от най-лесните. Казвам го от лични наблюдения. В такива периоди колкото и усилия да полагаш нещата не се получават или се объркват още повече, затова е най-добре да се изчаква, да не се пришпорва излишно. Много са малко хората които се съобразяват с това и се изтощават в своите действия и физически и психически. А резултати липсват. Тези трудности и обърквания до голяма степен бяха провокирани от точният съвпад на Меркурий /все още много бавен и в ретроградна сянка/ с Нептун в Риби.

Утре е денят на Новолунието в Овен, в 15-я гр. То ще внесе доза оптимизъм, свежи нови идеи. За много хора това ще е време за нови начала и отстояването им няма да е лесно предвид кардиналната ситуация. Ще се изисква целенасоченост, воля и решителност, само така след време ще могат да се откъснат и плодовете на тези лични усилия. Огнено-земната стихия е противоречива и никак не е лесна. Това разбира се е много индивидуално за всеки един човек, но повече динамика и промени ще има в живота на овните и хората родени под знаците – Рак, Везни, Козирог.

Днес и утре са дни на балсамична и невидима Луна. Нищо важно не започвайте, както се казва „не насилвайте нещата“.

През този месец предстои две планети които са много важни в социално отношение да станат ретроградни – Юпитер /10.04/ и Сатурн /30.04/. Това може да позабави осъществяването на плановете, но е добро време за ревизия.

Нека вярата в собствените ви възможности бъде ваш спътник.

Желая ви сбъдване!

НелиСт

04.04.2019

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.