Дванадесетте дома


„Ябълковото дърво „знае“, че е предопределено да ражда ябълки. То го прави, без да се стреми или да упражнява голямо усилие, а просто като изражение на своята вътрешна природа. Подобно на ябълковото дърво, всяко човешко създание – на някакво дълбоко равнище – е наясно какво „се предполага да стане“. Но за разлика от ябълковите дръвчета, ние сме изгубили досег с това познание. Следователно сме се откъснали от нашата собствена природа и от целостта на живота. Правилно разбрана, астрологията ни предоставя структура от символи, чрез които да преоткрием основните принципи и модели, конто управляват и описват собственото ни уникално развитие. Ако се вслушаме, картата може „да ни каже“ какво „би трябвало да знаем за самите нас, но сме станали твърде цивилизовани, за го различим.“ Вероятно сте прочели за различните ви домови разположение, обмислили сте и сте смлели написаното в тази книга. Или сте загрижени как да приложите прочетеното към вашите близки или клиенти. При всички случаи, колкото повече откривате в самите себе си, толкова повече ще успеете да прозрете в другите.

Рождената карта ни помага да осъзнаем какво бихме могли да бъдем. Но изборът за действие си е само наш. Диаграмата не може да го стори вместо нас. И по думите на една японска поговорка, „Да знаеш и да не действаш, е като да не знаеш абсолютно нищо“.

Вероятно ще е от полза да поразсъждаваме над следната стара еврейска история:

Хасидическия равин Сусия, малко преди смъртта си казва: „Когато се възкача в небесата, те няма да ме попитат „ Защо не си бил Моисей? “ Вместо това ще ми зададат въпроса: „Защо не беше Сусия? Защо не се превърна в онова, на което само ти беше способен?

Защо не станете онова, което сте в състояние да бъдете само вие?“

В настоящото заглавие, авторът изследва задълбочено символизма и значението на астрологическите домове. Разглежда подробно планетите, енергията и значението което носят във всеки един от дванадесетте астрологични дома, включително и като негови управители. Отделено е място и за лунните възли, както и на разположението и значението на Хирон във всеки дом. Книгата е чудесно практическо ръководство посветено изцяло на разбирането на домовете. Подходяща за хора които изучават астрология както и за любители и самообучаващи се с добри познания.

Цена: 18лв

Ако желаете да я поръчате мога да ви я изпратя чрез куриерска фирма Еконт или да си я купите на място в моята Книжарница Плерома в гр. София. За бърза поръчка и повече информация ми се обадете на телефон 0878197380. Доставката на книги е за сметка на получателя.

За контакт:

0878197380

Адрес на книжарница Плерома: гр. София, ж.к. Света Троица, бул. Сливница 65, Търговски център Глобус, магазин 12 – партер.

Нели – Плерома

23.07.2020

Форма за контакт:

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.