Пълнолуние в Овен, стационарно-директен Сатурн


Няколко минути след полунощ на втори октомври е точният час на Пълнолунието в знака Овен. Подчертаният градус е деветият и хора които са родени в последните дни на март (30-31) могат да усетят тази енергия най-силно посредством своите рождени слънца.

Обикновено Пълнолунието се свързва с вид реализация. Когато то настъпи виждаш как започват да се случват редица неща които са били отлагани и като, че ли са чакали своето време за да се проявят точно сега.

В случая имаме знака Овен и ретрограден управител Марс в собствения си знак. Тези реализации за много хора няма да бъдат някаква новост, те по-скоро ще носят отпечатък от миналото. Понякога могат да бъдат съпроводени с напрежение, в случая подчертано от „обръщането“ на Сатурн и неговата стационарно – директна фаза която съвпада с дните на това Пълнолуние. При Сатурн (всъщност важи и за останалите планети когато е дошло време за тяхната проява в живота) няма мърдане, но в случая хубавото е, че каквото и да се случва, вече ще даде и резултати, ще се активират всички сатурнови теми и хората които са благоприятно повлияни от тази планета и досега са имали редица спънки свързани с административни, юридически, имуществени  въпроси (тук вече визирам и Юпитер, който започва да набира скорост), сега ще могат да си поотдъхнат.  В по-негативен план, Сатурн може да отключи и някои проблеми със здравето, трудности от финансово естество, проблем с възрастни родители, роднини и отговорности свързани с тях, но всяка една проява трябва да се разглежда на изключително лично ниво!

Съвсем нови начинания особено такива свързани с лична инициатива не препоръчвам да се започват, защото там се изисква подкрепата на Марс, особено при мъжете, а в момента тази планета не може да даде адекватна такава и започнатото няма да спори.

Като цяло събитийност в една или друга форма могат да очакват родените както казах в последните дни на март 30-31, както и тези родени между 14-16 април. Влиянието важи и за останалите кардинални знаци, особено Везни 2-3; 17-19.10 и Козирог 15 -17.01.

Разбира се това е обобщена информация. В статиите които пиша винаги се придържам към голямата картина и общата енергия която се формира.

Ако желаете лична консултация с мен може да прочетете повече за тези услуги Тук или да ми пишете чрез формата по-долу.

Нели Станева

30.09.2020

 

Форма за контакт:

Карта на Пълнолунието в Овен

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.