Слънчево затъмнение в Стрелец- 14.12.Слънчево затъмнение в знака Стрелец – ключ към поредните съдбоносни събития в световен план. От древни времена затъмненията се свързват с различни знамения често със съдбоносен характер. Още повече, че това е в знака Стрелец, знак свързан с вярата и висшето познание, висшата мъдрост и интуиция. В случая прави впечатление, че един от акцентите е изгарянето на Меркурий /още от миналата година наблюдавам тези изгаряния които се случват все по време на затъмнения или важни съвпади и като, че ли тенденцията продължава…/. Това не вещае добри новини или поне не такива с ясно послание, защото Меркурий който е свързан с общуването и информацията, освен в знака на своето заточение е и изгорен което казва- внимавайте с информацията, какво казвате, какво приемате, какво предавате! Думите са сила, още повече в знака на висшето познание! Един от напрегнатите аспекти на затъмнението е този с Нептун и подкрепя големите илюзии, неясните ситуации, фармацията и в случая ваксините са под негово влияние, както виждате нищо не е съвсем ясно. Управителят Юпитер е в благоприятен аспект с Венера в Скорпион, но и двете планети са с отслабено влияние, в последни градуси и то в знаци на падение и заточение. И да не забравяме, че възелът е Южният, а това е миналото, кармата, ограничението..

Единствен Марс в Овен се е устремил напред, готов за действие /но действие за какво?/ и аспектите на самото затъмнение към него са добри, но започва поредна квадратура с Плутон. Май светлината е червена.

В дните около Новолуние енергията е по слаба и личните дела не са така спорни. Затова препоръчвам поне до 16.12 да не се предприемат важни действия. Промени със сигурност ще има за хора които са повлияни от това небесно събитие, а това е 23-я градус на Стрелец и съответно родените на 14-15.12, както и такива, които имат чувствителни точки, планети в посоченият градус.

Бъдете здрави и се пазете! Пазете и другите около вас! Точно като Стрелеца, който мисли мащабно, глобално, за цялото  човечество. И помнете – и това ще мине!

Нели Станева

12.12.20202

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.