Меркурий се връща в Овен


Вчера /20.04/, във вечерните часове, Меркурий отново се върна в знака Овен. Както вече писах и в априлската прогноза, по-голямата част от тази му ретроградна фаза /включително и стационарно – директната/ ще премине в този знак. А когато Меркурий се върне в Овен, той неминуемо ще се срещне и с Уран! Периодът ще е неспокоен, динамичен, нестандартен. Всичко що е свързано с електричество, техника, компютри, телефони ще има предпоставка да излиза от строя повече отвсякога. Не са изключени внезапни гневни изблици, невъздържани, крайни реакции. И понеже планетата е ретроградна – връщане и към отминали теми на разговори. Лошото е, че дори да дам съвет човек да бъде по – сдържан и да премисля преди да изрича думи, при тези двамата /Меркурий – Уран/, подобни правила просто не важат! Този съвпад, за радост ще премине и при хармоничен аспект със Сатурн, който въпреки, че също е ретрограден, може да стане добър проводник на внезапните просветления и идеи, които винаги съпътстват подобен съвпад. Това обаче може да споходи хора, които са с по-високо ниво на съзнание. Съвета ми е да не подминавате хрумванията които ще ви идват, мислите които ще ви осеняват, използвайте ги, превърнете ги в добри възможности.

И така, периодът ще е интересен и никак няма да е скучен, най-вече за Овните с лични планети и важни точки 23-28 градуса – някои от тях буквално може да изпитат чувството, че директно са включени в електрическата мрежа! Наситен ще е периода и за кардиналните Везни и Козирог /в същите градуси/. След 27 април съвпада Меркурий – Уран става точен, а влиянието му ще се усеща най-силно до към 12 май.

P.S. Като послепис към статията.
Вече я бях публикувала, когато в медиите отново се заговори за Хасково и проблема с открития уран във водата. На фона на случващото се на небето, си мисля, че темата тепърва ще става по-актуална и проблемът може да се разрасне и да прерасне по-скоро в словесни атаки и политически интриги, без адекватно разрешаване, поне на този етап! Ето ти Меркурий съвпад с Уран. В най-пряк смисъл!


Забележка: Тенденциите са общи. Това, което се случва на небето се отразява по индивидуален начин на всеки един човек. Горните аспекти ще окажат влияние единствено на хора, които имат в рождените си карти планети, важни точки в близки градуси и най-вече предпоставка за това! Никога не отнасяйте груповите прогнози към себе си в буквален смисъл. Тяхната цел е да представят общата картина на небето! Моля, имайте го винаги предвид!

Авторска статия

Плерома

Сподели ме:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.