Лилит в Овен


Разположението на Лилит само по знак е недостатъчно за да се интерпретира нейното влияние, защото тя се проявява когато е в аспект с останалите планети /особено личните/ и най-вече, важен е домът в в който  тя се намира в рождената карта. Това е причина, не всеки да усеща нейното влияние /и по-добре/. Най – предизвикателни са съвпадите, следвани от квадрата и опозицията. Орбиса на най-отчетливо влияние в натална карта при взаимодействие с останалите планети е до 2гр, в някои случаи, когато например участва в стелиум може да се разшири до 5-6 градуса, при транзити той се стеснява и е най-много до 1,5 градуса, а събитийност има при точен аспект. Тук искам да отбележа, че тази събитийност се случва в синхрон с движението на останалите небесни тела и често е съпътствана от емоционална криза, понякога разтърсваща. Като, че ли чрез Лилит се извежда насъбралата се емоционална енергия. Това което е вътре, в съществото на човек, излиза навън за да се материализира в конкретни ситуации. 

В едно изречение – сгъстена енергия, която се отпушва чрез конкретна ситуация.

Лилит вече се намира в огнения знак Овен и остава в него до 21 октомври. В случая ще донесе известно безпокойство за хората родени с този слънчев знак и най-вече по теми имащи отношение към домът от хороскопа който заема знака Овен. Ако е 2 дом – на фокус ще са финансови въпроси, всичко свързано с личните притежания, ако е седми дом – сериозни изпитания за партньорствата и т.н.

Ако при раждането Лилит попада в знака Овен и при напрегнати аспекти страда най-вече „А-за“. Такъв човек може да се чувства потиснат, нерешителен, да не може да се изяви по адекватен начин. Непохватни, неуместни действия да съпътстват ежедневието му,  черни мисли, проблеми със сексуалността. Лилит в някои аспекти може да провокира към манипулативни действия, които да текат и в двете посоки.

Събитията в които е включена Лилит в Овен, наред с други фактори, могат да бъдат провокирани от конфликти, прибързаност, инциденти при шофиране, при боравене с оръжие, при работа с металорежещи машини, нападения, пожари /при аспекти с Уран/, хирургични операции и др.

Доста предизвикателен се очертава да е този транзит на Лилит, защото ще участва в редица предизвикателни аспекти, като се започне още през февруари с Хирон, ще последва и квадрат с възлите. Предстои точен квадрат и с Плутон, Юпитер, Сатурн /последният в края на март навлиза в знака Водолей, но ще се върне за една последна ретроградна фаза в Козирог…/

Най-предизвикателен и най-наситен на събитийност обаче, се очертава съвпада на Марс – Лилит, който през тази година ще бъде ретрограден в собственият си знак, на трон. Две сериозни срещи му предстоят с нея, съпътствани и от напрегнати аспекти откъм знака Козирог. Една през август /21.55гр/ преди ретроградната фаза и следваща в края на септември /26.51/ по време на ретроградната фаза. Това със сигурност ще е запомнящ се период, особено за хора с акцент на посочените градуси на знака Овен. Проявите провокирани с участието на Лилит рядко са щастливи, макар, че при едни хармонични аспекти би могла да се засили интуицията, човек да прозре фалша, да изправи стари грешки или да се изправи пред ситуация в която вече е бил и този път да ги избегне и да си вземе нужната поука /предвид ретроградната фаза/. Събитията могат да са свързани с вид болка и кармични дългове – кой съм аз, къде е моята индивидуалност, семейни ценности, авторитет. Да се постави акцент върху сексулният живот, да се отключат проблеми от психологическо естество. В посочения период защитете личните си данни. Сценариите са толкова, колкото и хороскопите…

Имайте предвид, че колкото по издигнато е съзнанието на човек, колкото е по развито неговото самоуважение, толкова по – адекватно преминава и се справя с всички трудности които животът му поднася. За това се иска целенасочена работа с личната енергия и най-вече любов към себе си!

Внимание! Всички статии които пиша и публикувам на този сайт са написани преди всичко с образователна цел и в тях разглеждам най-общи тенденции свързани с основни качества и прояви на транзити, аспекти, планетни позиции. Понякога е възможно да се разпознаете в написаното, но не го съотнасяйте на 100% към себе си, защото всеки притежава своя лична съдба. 

Ако искате да разберете какво е разположението на Вашата рождена Лилит по знак и дом, изпратете ми своите рождени данни чрез формата за контакт или като коментар под публикацията.

Повече за индивидуалните консултации с мен  

Нели Плерома

27.01.2020

Имате въпроси? Пишете ми: 

 

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.