Лилит в Телец


Написала съм доста статии свързани с влиянието на Лилит и тук няма да се повтарям в обясненията си за основните принципи на нейното влияние и проявление. В края на публикацията ще посоча някои линкове свързани с анализи които съм правила и имат отношение към нея. 

На 21.10.2020г., Лилит премина в земният знак Телец. Нейното влияние не може да се разглежда самостоятелно, но е факт, че когато се включва и то със съвпад в напрегнати конфигурации, тя винаги придава от своите качества и дава своя принос към случващото се. Затова, тук ще се спра именно на съвпадите, а иначе астрологическите фактори които имат отношение към случващото се по-света и личният живот на всеки са комплексни и не еднозначни. От известно време, Лилит се движи в близък съвпад с Уран, а съвсем скоро предстои към тях да се присъедини и Марс.

Какви са основните характеристики които носят тези съвпади?

Първо, Телец е женски, неподвижен знак, под влиянието и управлението на планетата Венера. Това трябва да изостри сетивата за повишена активност която има отношение към всички финансови въпроси и лични притежания, особено недвижимите. Също така творческите изяви, любовните отношения, личната себестойност. Страст, сласт, похотливост,  сексуалност, силно, неконтролируемо желание за притежания, психическа лабилност. За по-осъзнатите и високи вибрационни нива, Лилит дава силна психична енергия и устойчивост, изчакване, знание и без да се въвлича и изкушава, обръщане на нещата в своя полза! В случая с този транзит, водеща е женската енергия, и в случващото се наоколо по някакъв начин ще бъде намесено женското присъствие. Марс се свързва с проявата на воля, кураж, действие, смелост. Сега, в близък съвпад с Лилит, тези негови качества могат да се обезсилят или да отидат в друга крайна, „изкривена“ посока. Лилит е изкусителка и може да съблазни за не толкова чисти дела, да привлече и да въвлече човек. Това може да бъде един период за изпитание за чувствата, за честността, вярата, устоите на човек. При едно ниско духовно ниво би могло да има сериозно забъркване в съмнителни сделки и игри с финансово любовен привкус, силни прояви на ревност и насилие, катаклизми на много нива. А как могат да се случват те? Разбира се по анархичен, непредсказуем и неочакван начин и то в големи, грандиозни, международни мащаби. И това е „по Уран“, защото тази планета дава именно това. Като тук отчитам и влиянието на Юпитер, който „се включва“ към този съвпад (Лилит, Марс, Уран) посредством квадратура. Лилит е склонна да води към изкушение и когато стигнеш до ръба на пропастта, обикновено разбираш, че вече е късно. Този период може да донесе повишена чувствителност в любовния и емоционален живот, не са изключени измами на много нива, крайности, като в случая по-уязвими могат да бъдат мъжете.

Тази енергия ще се изчисти след 10 февруари, а дотогава нейното влияние може да изпитат най-вече Телците, родени между 25.04 – 5.05. За тях е важно да не се подават на манипулации, да внимават в посочените области и да се предпазват от изкушения. Както и друг път съм казвала, най-силни са съвпадите на Лилит и то особено с личните планети (Слънце, Луна, Меркурий, Венера, Марс), а в случая Лилит е засегнала и ще засегне по някакъв начин Слънцата на Телците и в комбинация с горните аспекти и разбира се лични такива (които за всеки един човек са абсолютно различни), биха могли да произлязат различни не много приятни ситуации.

Лилит ще напусне знака Телец и ще премине в следващия, Близнаци на  18.07.2021г.

Ако искате да разберете какво е разположението на Вашата рождена Лилит по знак и дом, изпратете ми своите рождени данни чрез формата за контакт или като коментар под публикацията.

Нели Плерома

16.01.2021г

Свързани статии:

Лилит, толкава ли е черна?

Лилит във Водолей

Лилит в Риби

Лилит в Овен

Селена и Лилит

Лилит и връзката й със седми дом

 

Имате въпроси? Пишете ми:

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.